|
![]() |
#1 |
Huuuah
Datum registracije: Jun 2007
|
Managment zvuka na TV preko HDMI kabela
Naime situacija je ovakva. Imam komp spojen na TV preko HDMI. Sve radi normalno znači imam zvuk na TV od kompa te ga windows normalno prepoznaju kao Playback Device, ali mi je malo iritantno da svaki put kad ocu mjenjat zvuk sa zvucnika na TV da moram mjenjat default playback device. Našao sam program SoundSwitch s kojim sam napravio hotkey na tipkovnici da mjenjam default playback device, ali sam skonto da ni to ne riješava moj problem kako želim. Što recimo ako želim na TV pustit film tati,mami,bratu, svejedno. A ja da na slušalicama ili zvucnicima radim nesto drugo. Jer ima neko riješenje recimo da aplikacije koji su prenešene na TV da koriste TV kao Playback device a koje su na monitoru da koriste slušalice i zvučnike. Tako da ne moram recimo svaki put u programu trazit u opcijama i prebacivat za svaku aplikaciju Audio playback device. Moram napomenuti da koristim Extended Desktop kao display mode. PS- Imam ATI karticu ako to išta znači zbog konfanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Moraš na jedan od ta dva načina (mijenjajući default playback device ili u aplikaciji izabrat...). Automatski kada se prozor odvuče na drugi display i zvuk se isto prebaci na taj display se može samo na novim ati karticama (HD7xx0), bar ja nisam čuo za druge. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ili imati dvije zvučne, jer koliko sam skužio ATI preko HDMIa daje zvuk sa ploče? Ja imam USB slušalice, pa nesmetano igram i radim što već na kompu dok recimo bolja polovica gleda neki gej film na tvu
![]() |
#4 |
Huuuah
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa to bi bilo ok posto imam HD7850 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|