|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Koji LCD?
Htio sam kupiti ovaj monitor: LG 17.1" vidljivo, LCD TFT, Flatron L1730B, 80KHz, 1280x1024/75Hz, 0.297 mm, D-sub + DVI-D input, TCO99 - to mi je bio super izbor sudeći po testu PC-Chip ekipe (tražio sam LCD 17" monitor do max. 2500kn) Međutim computer shop u mome mjestu LG monitore može naručiti samo od ve-mila , a lik (vlasnik) kaže da su ve-milovci jako neodgovorni i teško prihvaćaju nazad monitor u slučaju mrtvih pixela , a kaže da je imao i dosta slučaja s mrtvim pixelima (jesu li uistinu tako loši LG-ovci? I, onda mi je preporučio nešto od m-san grupe : 1. SM710N Matisse, 17" TFT, 1280x1024, 300cd/m2, 600:1, 160°/160°, Fast response time 12ms, Silver/Black, MagicTune, MagicBright, Analog, TCO'99, MJ17ASKS Recommended for gaming and multimedia - to mi se čini kao loš izbor s obzirom da nema DVI = loša kvaliteta slike 2. Belinea 10 17 30, 17" TFT, 1280x1024, 300cd/m2, 500:1, 150°/135°, Fast 13ms, Ivory, Speakers, Analog/Digital, Pivot, TCO'99 - o ovome nisam dobro informiran, ali se nadam da ćete mi moći reći nešto o kvaliteti slike / i usporediti ga s navedenim LG-om Ako imate bolju preporuku, a da cijena ne prelazi 2500 kn,plz recite (po mogućnosti da bude iz kataloga msan, a ako ne svejedno reite) thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Koliko sam upoznat s LG-om imaju sasvim dobre monitore, ali bilo bi dobro da kupiš negdje gdje će ti zamijeniti monitor za jedan mrtav piksel. Neznam zašto bi to bio problem kod Ve-mila. Pa ne proizvode oni taj monitor i ako nešto zakaže trebaju ga reklamirati proizvođaću ili uvozniku. Idi u neki drugi computer shop ako ovi ne mogu nabaviti što ti treba. Pa nije valjda taj jedini u tvome mjestu. DVI danas bi dobro došao. Belinea mi nekako ne ulijeva povjerenje (loše iskustvo), pa je ne bih uzeo, ali možda je monitor dobar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|