|
![]() |
#1 |
s ponistre se vidi Šolta
Datum registracije: Nov 2008
|
Koju micro liniju?
Pozdrav svim cijenjenim forumasima! Nisan vidija da je ova tema otvorena a meni triba pomoc, a ako je otvorena znate sta Vam je cinit :-) Znaci ovako molija bi preporuku za micro liniju od oko 1000 kn.... ja sam gleda ovako nesto *Micro linija Philips MCD177,radio 2x20W,DVD-Video , Picture CD , Video CD/SVCD , DivX , DVD+R/+RW u vemila 999 kn. i ovu : *Micro linija Philips MCD297,radio/CD/DVD/cass, MP3, WMA, 2x15W, budilica, sleep timer, trable/bass za nekih 1029 kn. preporucite mi nesto drugo u ovom rangu cijene i bilo bi lipo da reproducira sa DVD-a i USB-a....
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Malo ću aktivirati ovaj thread zbog Micro Hi-Fi linije: SC-HC17EP-K Da li zna netko nešto o toj liniji? Ova micro linija naime nema review-a na net-u, a zanimljiva mi je jer ima internet radio control. Prema tvrdnji prodavaća, priključi se na LAN i može se birati između svih internet radia koji postoje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|