|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
(riješeno) Toshiba satelitte c670-108 problem s pristupom biosu
Lijep pozdrav. malo sam bio čačkao po biosu i upalio sam si tzv. brzo paljenje. Postoji li način da to vratim u početno stanje, jer više ne mogu pristupiti biosu? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Kako misliš ne možeš pristupiti BIOS-u? Ako je password u pitanju probaj s default password "Toshiba" Ili držiš lijevi shift dok se boota! Ako ovo ne pomogne onda ga otvori izvadi onu famoznu bateriju da bi napravio clear CMOS-a ,naravno ako ti je gara istekla! Da ne pišem dolje za garanciju ( vide ti po šarafima ako su oštećeni ) Zadnje izmijenjeno od: nitrooxid. 14.08.2012. u 23:28. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
hvala na idejama, al cekajuce odgovor sam pronasao riješenje. Stvar je bilo u tzv. brzom paljenju koji sam ja ukljucio u biosu. Riješio sam tako da sa izvadio bateriju na matičnoj i držo je vani nekoliko sekundi te mi sebios restatiro (vjerojatno). Sad se pali normalno kao tvornički i ponudio mi je opciju za ulaz u bios ![]() Kaad si vec spomenio garanciju, kako oni mogu znat da sam ja otvarao laptop? NIsam vidio nikakve trakice ili tako nešto... Zadnje izmijenjeno od: nino. 14.08.2012. u 22:00. Razlog: Koristi "Edit", nemoj postat zaredom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|