|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
(riješeno) Program se ne moze spojiti na internet
Molio bi za pomoc. Bilo koi savjet bi mi dobro dosao jer sam se susreo sa necim sto stvarno nisam nikada prije. PROBLEM: Kupio sam Mass Effect 3 igru. Da bi je instalirao potrebno je prije toga instalirati program pod nazivom ORIGIN. Preko njega se mora uraditi instalacija i aktivacja igre. Da bi sve to uradio potrebno mi je da se ORIGIN spoji sa internetom i uradi apdate i pokrene. Kada se zavrsi instalacija ORIGIN-a pojavi mi error ( Internet konekcija potrebna za pokretanje ORIGIN-a Zasto mi kaze da nemam internet kada ga imam i radi sasvim normalno. Imali neka caka koju moram nastimati u postavkama ili je do modema za internet? Bilo sta,bilo koji savjet pokusat cu u obavjestiti o napredovanju. Hvala vam puno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Origin ti je isto što i STEAM, imam i jedno i drugo nikada nisam naišao na taj problem s konekcijom o ostalim nećemo (reinstall mnogo puta), pogledaj u firewall postavkama da ga nisi blokirao ili tako nešto. Jesi stalno spojen na net ;mislim modem u router modu, pogledaj da ti ga AV isto nije blokirao. I jesi li se regao na originu preko weba ili ces preko aplikacije, pa ti je greška da se ne može spojiti na njihov server bez user/pass Probaj malo guglati o problemu ako nista ne nadjes ne gine ti reinstall OS-a, jesi probao deinstalirati pa ponovo instalirati origin sa disabled anti virusom i firewallom, naravno nakon deinstalacije origina resetiraj komp pa onda ponovo instaliraj origin možda pomogne Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.08.2012. u 15:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Upravo sam probao. Nije pomoglo. Stalno mi se pojavljiva "citiram" ( An Internet connection is required to update Origin ) Steam imam i on radi sasvim uredu. Druge igre a sve sam ih morao aktivirati putem interneta rade samo ovo nece. Dali postoji neka caka u vezi modema. Ili u postavkama Interneta u PC-u koima pristupam modemu. Jer obadva racunara u kuci su uspjesno instalirali ORIGIN. Samo ja ne mogu. Laptop mi je tek svijez i nije bio ovdje kada je ovaj instalirao modem. Dali moze biti ista vezano uz ovo sto sam naveo? Hvala! Skupo mi je da ponovo instaliram Windows. Ne skupo...preskupo! :-) Trazio sam po internetu u ovome cak se i dopisivao sa EA. Kazu do moga je racunara negdje da nije do njihovog proizvoda. Hvala!! Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.08.2012. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovaj put sam vam spojio postove, ubuduce koristite opciju "Edit" i opcenito se upoznajte sa pravilima foruma i postanja na njemu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|