Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.08.2012., 12:52   #1
Duanador
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
(riješeno) Program se ne moze spojiti na internet

Molio bi za pomoc. Bilo koi savjet bi mi dobro dosao jer sam se susreo sa necim sto stvarno nisam nikada prije.
PROBLEM:
Kupio sam Mass Effect 3 igru. Da bi je instalirao potrebno je prije toga instalirati program pod nazivom ORIGIN. Preko njega se mora uraditi instalacija i aktivacja igre. Da bi sve to uradio potrebno mi je da se ORIGIN spoji sa internetom i uradi apdate i pokrene. Kada se zavrsi instalacija ORIGIN-a pojavi mi error ( Internet konekcija potrebna za pokretanje ORIGIN-a
Zasto mi kaze da nemam internet kada ga imam i radi sasvim normalno. Imali neka caka koju moram nastimati u postavkama ili je do modema za internet?
Bilo sta,bilo koji savjet pokusat cu u obavjestiti o napredovanju. Hvala vam puno !
Duanador je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2012., 13:15   #2
nynex
Premium
Moj komp

nynex's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Origin ti je isto što i STEAM, imam i jedno i drugo nikada nisam naišao na taj problem s konekcijom o ostalim nećemo (reinstall mnogo puta), pogledaj u firewall postavkama da ga nisi blokirao ili tako nešto. Jesi stalno spojen na net ;mislim modem u router modu, pogledaj da ti ga AV isto nije blokirao.
I jesi li se regao na originu preko weba ili ces preko aplikacije, pa ti je greška da se ne može spojiti na njihov server bez user/pass

Probaj malo guglati o problemu ako nista ne nadjes ne gine ti reinstall OS-a, jesi probao deinstalirati pa ponovo instalirati origin sa disabled anti virusom i firewallom, naravno nakon deinstalacije origina resetiraj komp pa onda ponovo instaliraj origin možda pomogne

Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.08.2012. u 15:57.
nynex je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.08.2012., 15:37   #3
Duanador
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Upravo sam probao. Nije pomoglo. Stalno mi se pojavljiva
"citiram"
( An Internet connection is required to update Origin )

Steam imam i on radi sasvim uredu. Druge igre a sve sam ih morao aktivirati putem interneta rade samo ovo nece. Dali postoji neka caka u vezi modema. Ili u postavkama Interneta u PC-u koima pristupam modemu. Jer obadva racunara u kuci su uspjesno instalirali ORIGIN. Samo ja ne mogu. Laptop mi je tek svijez i nije bio ovdje kada je ovaj instalirao modem. Dali moze biti ista vezano uz ovo sto sam naveo?
Hvala!
Skupo mi je da ponovo instaliram Windows. Ne skupo...preskupo! :-)

Trazio sam po internetu u ovome cak se i dopisivao sa EA. Kazu do moga je racunara negdje da nije do njihovog proizvoda.

Hvala!!

Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.08.2012. u 15:57.
Duanador je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2012., 15:59   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ovaj put sam vam spojio postove, ubuduce koristite opciju "Edit" i opcenito se upoznajte sa pravilima foruma i postanja na njemu.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno