|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pomagajte
sastavio sam konfu amd64 athlon k8v maticna ploca kad sam sve sastavio, ustekam napojni kabl iza i kad pustim struju tj. kad upalim onaj mali prekidac kod napojne jedinice , istog trenutka se pali i maticna ploca zajedno sa hladnjakom na cpu... promjenio sam napojnu , kontam do toga je al nista da nije maticna riknula (iako sam je otpakovao)
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa dešava se to. Niš posebno, kad je ugasiš normalno, pališ je na gumb i nikom ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
NE KUZIS! ![]() ne mogu ga ugasiti nikako, reset kao radi al nista nema ni piska graficke , NIT MI PUSTA struju na HD ! a sve sam pokopcao kako treba, znam unazad to uradit kad svaki dan sastaavim minimum 3 komada samo me interesuje da nije maticna riknula tako da je mogu vratiti dobavljacu i traziti drugu
![]() |
#5 |
Premium
|
ovako, sredio sam ovo objasnicu u cemu je bio problem u slucaju da neko ima isti ovaj problem sa Maticnom A8V ova maticna ima 4 slota za ram , tj dual chanel kad stavim na slot 1 ram, tad mi je pravilo ove frke kad prebacim u 3 slot, RADI ![]() kad sam to sve sredio, poslije toga SATA me zezao, kad stavim struju bez sata konektora pali HD, a kad stavim SATA kabl u maticnu i u hd nece da mi pokrene hard disk, jednostavno ne pusta struju u njega ![]() probao sam 4 sata hard diska kontao sam da je do njih , ali nije..tako da sam rijesio problem sto sam stavio IDE hd hehe ![]() znal ko zasto me ovo zezalo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|