|
![]() |
#1 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Visok ping (3G) na PC-u
Pozdrav. Imam problem sa pingom kada spajam mobitel preko android tetheringa ili USB sticka na PC. Prije mi je ping bio izmedju 30 i 80 kad sam radio tethering, no sad je uvijek oko 500-550. Radi se o konfiguraciji pod Moj komp. Zanimljivo je da kad sam probao staviti stick ili mobitel na druge windowse na istom kompu(inace koristim ssd, probao na hdd-u) radi bez problema, kao i na drugom kompjuteru u kuci te na laptopu sto znaci da je problem iskljucivo softverski ili mozda postoje male sanse da je problem sa SSD-om ili postavkama na maticnoj. I npr kad spojim preko tetheringa i kad izmjerim speedtest,na kompjuteru je 550 ping a kada istovremeno napravim speedtest na mobitelu ping je 50. Probao sam i 2-3 razlicite SIM kartice i ista stvar se dogadja, cak i s drugom mrezom. Probao sam i maknut sve usb drivere sa drivecleanup-om ali nista se nije promjenilo. izgasio sam i fw i antivirus i isto nista. Jedino sta je jos moglo mozda utjecat je TuneUp utilities ali i tamo sam probao mijenjati neke stvari ali isto bezuspjesno. Trenutno mi je jedina opcija format no ipak bih htio pronaci rjesenje prije tog. Hvala svima koji su procitali, a jos vise onima koji mogu pomoc : ![]() edit: ok skuzio sam da nije stvar do 3G-a uopce, sad mi je i na ADSL isto ping oko 500 :/
"Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 01.07.2012. u 20:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|