Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.07.2012., 15:47   #1
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Visok ping (3G) na PC-u

Pozdrav. Imam problem sa pingom kada spajam mobitel preko android tetheringa ili USB sticka na PC. Prije mi je ping bio izmedju 30 i 80 kad sam radio tethering, no sad je uvijek oko 500-550. Radi se o konfiguraciji pod Moj komp. Zanimljivo je da kad sam probao staviti stick ili mobitel na druge windowse na istom kompu(inace koristim ssd, probao na hdd-u) radi bez problema, kao i na drugom kompjuteru u kuci te na laptopu sto znaci da je problem iskljucivo softverski ili mozda postoje male sanse da je problem sa SSD-om ili postavkama na maticnoj. I npr kad spojim preko tetheringa i kad izmjerim speedtest,na kompjuteru je 550 ping a kada istovremeno napravim speedtest na mobitelu ping je 50. Probao sam i 2-3 razlicite SIM kartice i ista stvar se dogadja, cak i s drugom mrezom. Probao sam i maknut sve usb drivere sa drivecleanup-om ali nista se nije promjenilo. izgasio sam i fw i antivirus i isto nista. Jedino sta je jos moglo mozda utjecat je TuneUp utilities ali i tamo sam probao mijenjati neke stvari ali isto bezuspjesno. Trenutno mi je jedina opcija format no ipak bih htio pronaci rjesenje prije tog.
Hvala svima koji su procitali, a jos vise onima koji mogu pomoc :

edit: ok skuzio sam da nije stvar do 3G-a uopce, sad mi je i na ADSL isto ping oko 500 :/

Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 01.07.2012. u 20:29.
rokoko je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno