|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Gdje na godisnji?
Vidim da nema teme,pa da ja pitam par pitanja pa mozete i lupati gdje idete na godisnji. Ja sam mislio ici sa curom na godisnji u Biograd na moru posti je blizu Krka pa bi na rafting neki,blizu su Kornati i Paklenica,ali cujem da ima lose plaze,kamenite i da ih ima malo,jel ima tko iz Biograda,da mu uputi? Gdje bi se moglo +/- 100 km odsjeti u nekom mjestu a da ima lijepih plaza...da cujem prijedloge,linkove,bilo sta... I BTW kamo cete na godisnji?
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
13.07 u London,a u osmom mj. ak starci budu negdje ishli trpam se s njima... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ajde na Rab, neces falit
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ima se para vidim ja.... Punat,Krk nikako,tamo proveo cijelu mladost po ljeti...ima kucu na Puntu bla bla. Tuzna prica,bila jednom kuca... ![]() Mene konkretno zanimaju prijedlozi tamo oko Biograda ako netko nesto zna? Otoci mi se cine dosta skupi i onda si osuden na otok ili se ..ebati po trajektima ,a po ovoj vrucini i masi ljudi mi se neda...I ja sam mislio na Rab...ali kazem...
![]() |
#7 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() da je, ja bi u crikvu ... ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
oko Biograda .. hmm .ja sam u više navrata bil u Filip Jakovu .. .. to je mam kraj Biograda , uredili su plaže itd itd .. uglavnom meni je bilo ljepo tam
![]() |
![]() |
#9 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja evo sa curom i fino hladnim Delnicama ![]() ![]()
![]() |
#10 |
teta Mraz
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
baš ![]() ![]() što se biograda tiče, soline mi je lijepa plaža.. bila sam tamo u 4.mj. samo brijem da je ljeti ful gužva ![]() prošli mjesec sam u crikvi bila tjedan dana i bilo je mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
LOL pa imam ono do svake plaže(crikvenica,jadranovo,dramalj) nekih 25-30min vožnje,tak da sam svaki dan na drugom mjestu ![]()
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ni kod mene nije tako loše
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Rab rules, plaza Pudarica također. ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja idem di i proslo ljeto, s curom u Rogoznicu, tj. u Celine, mjesto iza rogoznice. 20m od magistrale, 50m do mora. Jeftini apartman garsonjera s terasicom, ne prepuna plaza i to je sve sto mi trea ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() ![]() al ja se ionak najviše volim kupat na stijenama negdje, gdje nema nikoga.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pod naletima kopita zla
|
kaj golać a? ![]() ma da vjerojatno je u 4, mj prekrasno. plaza je pijesak sve cool..ali užasno je to što je stvarno prljavo jednom me cak na solinama iznenadila igla koja je plutala u moru ![]() sve u svemu tamo se više nisam kupao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
teta Mraz
|
![]() |
#20 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pod naletima kopita zla
|
slažem se ![]() ![]() volim mir i tipišinu..na odmoru dok lezim na suncu i ispijam pivkana ne zelim cuti djecije vriskove niti prepiranje starih bana..ocu svoj film u kojem cu uzivati ![]() ajde ajde da cujem komentar "kupi si otok" ![]() ![]() o da vrlo rado da imam para...sve bi vas pozvao..NOT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
di na godisnji hmn ... zavisi o financijama inace pozvan sam po cijeloj dalmaciji tako da samo ekonomska konstrukcija mora to izdrzati ![]()
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni je taj odlazak na more godišnji umor a ne odmor jer se vratim bolje strgan nego kad sam odlazio... to putovanje,gužve po autoputu,vručina,ubijanje dana, čekanje noći(jedini plus).previše alkohola,red kilometarski pred bankomatom itd... naravno ima i pozitivnih strana točnije jedna...ha-ha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ako trazim kakve plaze oko biograda di mi je bolje ici,na gornju stranu prema Zadru ili dolje prema Sibeniku? Ma dobro potraziti cu ja ali da vidim sto kaze ekipa...ima li tamo kakvih mali vala? Onako mala plazica na osami?
![]() |
#26 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pored Biograda, pa ja bio prošle godine i par godina prije u Turističkom naselju Pakoštane(ex Mediterane club) Super plaža, super sadržaj (kajak,jedrilice uključeno u cijenu) Jedino si smješten u tropskim kolibama bez struje(no neće ti ni trebat) BTW švedski stol owna ![]()
![]() |
#27 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...nakon dvije godine idem prvi puta na more...ne mogu docekati ![]() idemo u pakostane, u privatnu kucu od prijatelja, no biti cemo sami ![]() kuca je navodno, 300 m od mora nisam nikad bila tamo i bas se veselim....zadar i šibenik su blizu ![]()
![]() |
#28 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Uh, baš sam se zaželio mora, i ove godine ću si priuštiti čak dvaput po tjedan dana ![]() Prvo idem sa frendom do Duge uvale, i tamo se izležavat, odmarat, igra picigina, ispijat pivicu, a kasnije sa curom do Silbe. Eto puno sam čitao o tom otoku i nekako mi se čini da će mi se svidjeti . Živi bili pa vidjeli.
![]() |
#29 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ajde preporuci neku plazu di sta? cu sam naci neku dobru plazu ili imas nesto u rukavu?
![]() |
#30 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
KRK,Malinska....najbolja destinacija! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|