|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Demuxiranje AVI-ja
Kojim programom mogu razdvojiti AVI fajl na posebno audio posebno video dio? Trebao bih iz jednog filma izvući audio malo ga pojačati jer je dosta tih i onda sve to skupa ponovno spakirati u jedan fajl. Da li ima kakav program jednostavan za upotrebu?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
mozes probat u audtion ubacit cijeli film i tamo samo zvuk editat mislim da se moze to cak...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Demuxiranje AVI-ja
Citiraj:
1.ucitaj avi fajl 2. idi na "Streams" pa stream list 3. ako je zvuk PCM "save wav" ako je mp3 "demux" tako ces izvuci zvuk 4. disable tog istog zvuka 5. Video pa direct stream copy. dobiti ces samo video 6. napravi sa zvukom sto zelis 7. otvori opet sada taj samo video 8. Streams stream list pa add 9. video pa direct stream copy 10. imas avi file sa promijenjenim zvukom Neznam nisam nikad radio da li mozes pojacati zvuk unutar samog VDMa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Netko ce se vec javiti. 10kn na to da ce Costa to znati i javiti se u thread ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
Bingo ![]() Zvuk je u AC3 formatu,kako to malo pojačati bez prevelikih komplikacija?
![]() |
![]() |
#10 |
|
Probao ali nije se nisšta pojačalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ako koristis AC3Filter samo odi u Control Panel > AC3 Filter pa dolje lijevo pod "Preset" stavi loud Trajnu normalizaciju napravi samo ako ga mislis pretvoriti u mp3 ili sl. @pogi: To se tak dela ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Jesam ali nema promjene. Ma htio bih gledat na stacionarnom DIVX playeru,ali kad sam probao zvuk je dosta tih,zato sam mislio ako ima kakav način da se to jednostavnije riješi prije nego to spržima na dvd
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
U Adobe Auditionu ideš na File -> Open Audio from Video -> izabereš avi datoteku i pričekaš da se otvori. Kad se otvori radiš s tim što hoćeš, ukloniš šum, normaliziraš ... Kad si sa svim zadovoljan spremiš kao wav. U Adobe Premieru uvedeš svoju avi datoteku i kad klikneš s desnim mišem na audio, imaš opciju "Unlink audio from video". Nakon toga mžeš originalni audio iz avija delitati, a na njegovo mjesto ubaciš prije spremljeni wav. Samo pazi da poravnaš sa videom. Na kraju File -> Export -> Movie (u Setings podesi na Work area bar, a ne Entire Sekvence (ili kako se već piše). Eto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|