|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
GSM konferencijska mašina?
Potrebe: GSM konferencijski server koji može primiti 50-100 sudionika. Nije bitno ukoliko treba 10-20 SIM kartica, može i tako. 1. verzija - da se samo nazove neki od brojeva koje sadrži server, upiše PIN i spojen si u konferenciju (glasovnu). 2. verzija - 1. verzija + full web sučelje za upravljanje i administraciju konferencije i servera, prikaz sudionika, tko trenutno priča (buči ili ometa... ![]() Ima li tko ideju kako ovo složiti ili da li postoji nešto već za kupiti gotovo? Čak i plaćam ukoliko je netko voljan složiti to za mene ukoliko se za cijenu dogovorimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Iskonfiguriraj to sa Elastixom ili Trixboxom. Trebas dodatne GSM module i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pogledao sam kratko oba programa i vidim da su to veliki sistemi, za call centre itd, i uglavnom pretpostavljaju VOIP. Meni VOIP nije uopće opcija, isključivo GSM pošto se od 50 sudionika konferencije 49 spaja mobitelom i 1 preko fiksnog telefona. Imaš li informaciju koliko su dobri sa GSM modulima, i jel uopće moguće imati konferencije sa 50+ sudionika preko gsm-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Oba programa su softverske telefonske sentrale, i ti dalje na njih kopčaš šta želiš. Možeš stavljati GSM module, PSTN module ili VOIP, potpuno nevažno. Radio sam sa GSM modulima na Trixboxu i rade odlično. Doduše, ja sam imao samo 3 GSM modula i dvije PSTN linije. Evo upravo podižem jednu Elastix centralu, pa javim dojmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Čuj, ako si vičan u tome možemo preko email-a ili pm-a razmijeniti više detalja o svemu tome pa ukoliko si voljan i za mene složiti nešto, naravno uz kompenzaciju za trud. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Imaš PM ![]() |
![]() |
![]() |
|
|