|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() evo pročitao u BUG-u o ovoj igri i nabavil sam ju ali nailazim na slijedeći problem - kada učitam pjesmu (bilo sa audiosurf radia ili svoju neku pjesmu) pjesma na početku krene ali ovo čudo stoji na mjestu i ispod njega stalno piše Respawning - i neće se mrdnut nigde ![]() znam da akcelerira prema pjesmi (ovisi o tempu pjesme) ali ovaj neće ni krenuti s početka, pjesma krene ali ovaj stoji.... pa ako ima ko da je ovo također isprobao i da je "skužio" kak se to pokrene tj. igra ![]() zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel kupljeno na steamu? Koliko ja znam taj problem se samo javlja na crackanim verzijama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
problem riješen uz "pomoć" banalnog restarta, nakon restarta kompa sve šljaka kak se spada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne može biti da nitko nema ovu igru? Ja čak kupil original prek steama... Igra dođe 10$... Bagatela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
jucer je nabavio, preodlicna igra ![]() edit: vidio sam na youtube-u kako neki lik shuffla vise pjesama, jel mu to igra napravila i kako ili je to radio izvan igre
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
do jaja igra
![]() |
![]() |
#8 |
love is back