|
![]() |
#1 |
Guest
|
g2play.net pitanje
Evo, odlučio tamo napraviti acc., no kod "register" opcije dobivam ovu poruku: "Firefox je povezan preko sigurne veze na www.g2play.net, ali nije moguće potvrditi vjerodostojnost sigurnosti veze. Prilikom povezivanja putem sigurne veze stranica isporučuje vjerodostojnu identifikaciju kako bi potvrdila da doista posjećujete pravo mjesto. Ova stranica nije poslala takvu identifikaciju." Je li ovo uobičajeno ili sam nabasao na fake stranicu? ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja to nisam imao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Znači, kada kliknete na registraciju, Firefox ne izbacuje ovu poruku? Molim da još poneko isproba ovo, pa da mi javi...thx. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja na poslu dobijem sljedeće u Firefoxu kad se idem logirat: Code:
This Connection is Untrusted You have asked Firefox to connect securely to www.g2play.net, but we can't confirm that your connection is secure. Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ja kad sam se regal tam isto nisam niš sličnog dobival, a ono, po dosadašnjim iskustvima sa njima, sve su samo ne fake ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Da ne otvaram novu temu, ovu sam nasao, dobio sam kod za G2Play popust od 4%, vazi do 17.02.2014. pa ako tko planira nesto kupiti otamo neka mi se javi na pp da mu kod posaljem, nije puno ali ako je kupovina veca malo ustede nije na odmet. This coupon is good for 4% off on orders of at least €18.00 and can be redeemed within 30 days. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja ne znam jel greska ili su me mozda nagradili sto sam s njima od pocetka.Kao ono nagrada za vjernost xDD . Jutros se logiram na G2Play da idem kupiti nesto,sve preuredili,izgleda identicno kao Kinguin.net.Znam da sam imao nekih 3 eura,oko 1200 poenta,kad ono šok.Novi sistem bodovanja je 1000 poena = 1 euro,a ja imam 260.000 poena. ROFL. Vec im se par puta dogodilo da mi posalju 2 cd-kljuca za neku prednarudzbu,nekad cd-kljuc ne radi,prijavis,a oni odmah u 2 minute posalju novi.Jebote,najposteniji web shop ikad u povijesti od kad znam za njih vec par godina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ej ekipa! jel neko placal paysafecardom na g2play? jel prolazi HR paysafe tam? thanks UPDATE: sve ok. lik je probal. radi xD Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 23.02.2014. u 16:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|