|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Board Power Li,zanimljivo, povećanje snage,o čemu se tu točno radi ako može pojašnjenje ovih brojeva 7950 ima GPU Voltage Upravo sam skinuo novi TRIXX i pojavilo mi se također ovo BOARD POWER LI i VDDC,stvarno zanimljivo,kako sad OC? Zadnje izmijenjeno od: sapunko_HR. 09.05.2012. u 22:26. Razlog: NOVI TRIXX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
"Teselacijske performanse nisu znatnije rasle a za ono što jesu, HD5850 OC se malo približila performansama GTX570 (overclockirana GTX560Ti), a HD5870 OC je lagano premašila GTX580." Malo smo se vratili koju generaciju unatrag? Ispravite to ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
"Za početak slabija kartica. Sapphireova se HD7850 OC u Zagriji može nabaviti ........ performanse po wattu utrošene energije jasno je da HD7870 OC izlazi kao pobjednica i konkurencija je trenutno nemoćna parirati joj." Ovdje se misli na 7850 OC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Zasto PCIe 3.0 navodite kao prednost? Obje kartice (ko i jace dvije) spojene na PCIe 2.0 daju isti rezultat kao i na PCIe3.0. Sta je tu tocno prednost osim uvodjenja tehnologije koja se ne iskoristava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
marketing. isto ko mehanicki diskovi i sata 3. |
![]() |
![]() |
|
|