Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.05.2012., 17:18   #1
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Server odbija vezu

Pozdrav,

odmah da kazen da nisan siguran di bi spadala ova tema pa molin da je admin primisti ako smatra da nije dobra lokacija i ispricavan se radi toga.

Dakle, imam zakupljen reseller host jer se inace bavin web stranicama. Ne preprodajem ga vec je tu par stranica mojih prijatelja i nekih znanaca pa je tako isplativije.

E sad problem koji imam i s kojim mi moj provider redovito ima problema u pomoci je da kad nesto radin na nekoj od stranica, bilo preko httpa ili ftpa, dakle brisanje ili mijenjanje podataka jednostavno me kompletan server "banna". Provider kaze da nije problem u firewallu i da nisam na blacklisti (IP).

U nekoliko navrata sam imao problema s njihovim DNSom, medjutim u glavnini slucajeva oni tvrde da je s DNSom sve u redu.

Preko webproxya vidim da su stranice u redu i da rade. Dakle, problem je u meni. Resetanje IPa ne pomaze. I nakon nekog vremena sve opet proradi bez ikakve intervencije. To nekad traje 10ak minuta, nekad par sati.

Any thoughts?
Hvala

Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 03.05.2012. u 17:19. Razlog: add
Antonic je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2012., 09:05   #2
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Evo da updateam. Dobija sam tip da mozda njihov firewall blokira po MACu. Cisto da znate ako kome zatriba. Vidit cemo situaciju.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno