|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Server odbija vezu
Pozdrav, odmah da kazen da nisan siguran di bi spadala ova tema pa molin da je admin primisti ako smatra da nije dobra lokacija i ispricavan se radi toga. Dakle, imam zakupljen reseller host jer se inace bavin web stranicama. Ne preprodajem ga vec je tu par stranica mojih prijatelja i nekih znanaca pa je tako isplativije. E sad problem koji imam i s kojim mi moj provider redovito ima problema u pomoci je da kad nesto radin na nekoj od stranica, bilo preko httpa ili ftpa, dakle brisanje ili mijenjanje podataka jednostavno me kompletan server "banna". Provider kaze da nije problem u firewallu i da nisam na blacklisti (IP). U nekoliko navrata sam imao problema s njihovim DNSom, medjutim u glavnini slucajeva oni tvrde da je s DNSom sve u redu. Preko webproxya vidim da su stranice u redu i da rade. Dakle, problem je u meni. Resetanje IPa ne pomaze. I nakon nekog vremena sve opet proradi bez ikakve intervencije. To nekad traje 10ak minuta, nekad par sati. Any thoughts? Hvala
Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 03.05.2012. u 17:19. Razlog: add |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da updateam. Dobija sam tip da mozda njihov firewall blokira po MACu. Cisto da znate ako kome zatriba. Vidit cemo situaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|