|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Kako napraviti fourm u FrontPage-u?
Hoj svima. Evo ja radim web-site za svoj klan,ali nema veze za sta ce bit web. Zanima me kako napraviti forum koji izgleda kao ovaj? Kladim se da je komplicirano,ali molio bih onoga tko zna neka mi objasni. Unaprijed,zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
kako je napravljen ovaj forum saznat ces ako skrolas skroz dolje na dno foruma, pa na google ![]() al savjet da ipak uzmes besplatnu alternativu, kao sto je PHPbb npr
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hvala na odgovoru. Problem mi je sada instalacija. Ne mogu instalirati forum jer nemam pojma kako. Ne želim youtube da mi objasni vec da mi netko sa foruma objasni kako se to radi.Ipak na youtube ima svakakvih gluposti,ne?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Tako ja to tvoje pitanje vidim. Ne pitas konkretno, nego trazis gotovo rjesenje zadatka. A u threadu prije smo pricali kako nije dobro osnovat forum o programiranju zbog takvih piz..arija... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A ti zwer ako neces pomoc nemoj! Tema se moze zatvoriti problem rijesen ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|