|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
siemens gigaset sx763 i VOIP
Pozdrav svima,imam problem sa voipom,naime prije tjedan dan su mi pustili voip,ruter je siemens sx 763,problem je kako spojiti ostale telefone u kuči,imao sam dva na katu kuče i jedan u prizemlju,sad radi samo jedan na katu i to bežični,analogni koji je isto uštekan gdje i baza bežičnog neradi kao i u prizemlju analogni neradi,zvao sam t-com i rekli su neka kupim bežični sa dvije slušalice,dali postoji drugo riješenje,hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa zar ne mozes staviti splitter odmah na izlazu iz rutera? jest da ce svi zajedno raditi i zvoniti ali mozes sa vise mjesta telefonirati... npr ovako nesto http://www.openvox.com.cn/productsFi...41_650x500.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
spliter je bio,dok mi nisu stavili voip,sad kad vratim spliter kako je bio nemam niti jedan telefon,tako da sam morao vratit bez splitera. Riješeno:Stavio sam dva bežična telefona i rade,jer čitao sam da struja u žičnom telefonu blokira voip signal,tako nešta jer je stranica na engleskom,u svakom slučaju hvala na pomoći. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ica38. 24.04.2012. u 09:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|