|
![]() |
#1 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() Ne znam jesam li fulao podfotum ali ako može mala pomoć. Gledam filmove preko usb-a na tv-u i zanima me mogu li font titla povećati na kompu ili moram na postavkama na tv-u vidjeti za tu opciju? Nadam se da sam bio dovoljno jasan i bilo kakva sugestija dobro bi došla Hvala!
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A nisi bas bio nesto precizan u opisu. Koji TV je u pitanju,ako je LG on bi trebao imati opciju povecavanja titlova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
probaj konvertirat titl sa AVIAddXSubs programom. skines ga na ovoj strani http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php a ovdje ti je malo pojasnjeno o programu http://www.elitesecurity.org/t308417...x-Dvd-uredjaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ok, prvo budem na telki pogledao u opcijama a ako nema onda budem ove programe malo proučio
![]() |
#7 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, nisam ni ja na Panasonic g20 naso da se da povecat, malo je sitnjav titl, ali opet, muka je dok se konvertira film sa onim programima, da bi zaljepio titl preko filma, ovak bacim na stick za par sekundi i gledam.. jbg... steta da to nisu bolje rjesili na telki
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
|