|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Crnjenje ekrana u igrama
Dakle imam konfu iz siga... i igram recimo neku zahtjevniju igru tipa crysis, dead island... i nakon par minuta igre zacrni se ekran i onda nemrem restartat komp nego dugo držat gumb za gašenje i onda opet sve pokrtenut. e sad ako nitko nezna za rješenje jer znate neke programe da provjerim jel sve sa hardware-om sve oke... mada znam sigurno da nije grafička jer je ona prošla test u servisu i ona je ispravna edit: komp se ne crni na starijim igrama tipa battlefield 2 i tak to godište
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako je sve u redu s hardwareom (napravio si sve one testove sa linka, ili barem memtest + prime95/occt + furmark + hd tune error scan, onda prvo reinstaliraj igru. Ako to ne pomogne, ruši windowse. Ako ni to, onda vjeorojatno nije sve ispravno sa hardwareom ![]() Iskreno mi je sumnjivo da si sve pregledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Rješeno reinstalacijom windowsa i drivera
|
|
Oglas
|