|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Problem sa VIP stickom - mobilna veza nije moguća
Na moru kod frenda sam i koristim vipov stick (software je vodafone mobile connect). Problem je što me često zna disconnectat i javit poruku: "Mobilna veza nije moguća. Uvjerite se da niti jedan drugi program ne koristi mobilni uređaj (karticu, modem) preko kojeg se želite spojiti. Pokušajte ponovno za nekoliko minuta." Taj problem je imala i cura prije i nakon formata je sve ok radilo, ali trenutno mi baš i ne paše da formatiram komp... Jel zna netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
U šugavom Vodafone software-u koji ničem više ne služi osim driveru koji je upakiran sa njim dakle makni ga sa start up-a u msconfig ako nije i koristi modemsku vezu dolje lijevo od sata za spajanje... ostavi ga instaliranog zbog drivera... ali ga jednostavno ne koristi kao takvog... ![]() tako je ujedino i samo spajanje brže trebalo se samo kreirati samom instalacijom Vodafone softwarea... zavisno da li si na pretplati pratiš on line stanje paketa i sve ostale opcije kao registrirani pretplatnik na data.vipnet.hr ili na bonove samim brojem sim-a ne treba registracija na internet.vipnet.hr ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|