|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Client/bridge router za wlan spajanje na thomson twg850?
Imam Bnetov Thomson TWG850 router za internet vezu, te tražim dodatni router koji bi se kao client/bridge bežično spojio na TWG850 mrežu. Ima li netko iskustva i može li preporučiti neki takav client/bridge router? Preko tog dodatnog routera bih htio umrežiti, tj. spojiti na internet neke uredjaje koji mi se nalaze na drugo kraju kuće - tv, sat receiver, hifi receiver, media player... Iskustva? Savjeti? Preporuke?... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj posudit EW-7228APn, podesi i ako veza štima onda kupi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Nisam uspio doći do navedenog Edinmaxa, već do TL-WR741N. Kemijam s njim već pola dana ali bez konačnog rezultata. Izgleda da se inicijalna veza WDS uspostavi - TL-WR741N dodje do statusa 'trying to associate' (autentikacija je izgleda prošla), dok TWG850 pokaže WR741N kao 'connected client' ali u 'error' statusu... PC mi je sad žicom spojen na WR741N, ali niti mogu na internet sa PC-a, niti se sa TWG850 može vidjeti taj PC... Pretpostavljam da je sad potrebno ispodešavati niz parametara, neki savjet na što obratiti pažnju? ... DHCP server sam disablao na WR741N... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj ovako postaviti u TL-WR741N: - ip uređaja (Lan)=192.168.100.10 - wireless regija=EU ili Croatia ili neka druga EU zemlja (zavisi šta ima za izabrati) - wireless kanal=isti kao kod TWG850 - enable wireless, enable SSID, enable WDS Bridging=On - unesi SSID i BSSID (MAC adresa) manualno ili preko Survey tipke - unesi WEP key od TWG850 U TWG850 mora biti postavljeno wireless zaštita WEP tipa. - DHCP Server=Disabled (to smo već rekli) - Primary DNS=192.168.100.1, Secondary DNS=vidi DNS by ISP, vidi DNS od Bneta - Default Gateway=192.168.100.1 - UPnP=Enabled - alternativno probaj dodat Static Route, Destination=0.0.0.0, Subnet=255.255.255.0, Default Gateway=192.168.100.1, Status=Enabled |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|