|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Maticna ne radi s 2 sticka rama
Znaci, imam maticnu Gigabyte GA-g31m-es2l Nabavio sam 2x2gb ddr2 800 mhz kingmax. E sad, kada stavim 2 sticka komp se upali ali nema nista na ekranu, dok kad stavim 1 stick ( u bilo kakvim kombinacijama) komp radi normalno. Pokusao sam s dizanjem voltaze za 0.2 kako sam procitao po netu da zna pomoci, nista se nije dogodilo, skinio sam novi bios, medjutim kad pokrenem instalaciju izbaci mi error. (win 7 32bit) Ima li netko ideju mozda? Puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Jesi siguran da su oba modula ispravna? Probao si sa svakim posebno i radi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
predpostavljam da si napravio clr cmos za početak Nema 2gb kingmax-a na popisu... http://download.gigabyte.eu/FileList...m-es2l_2.x.pdf možeš probati 2x2gb kombinaciju na drugom kompu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji bios je gore? Da možda flešaš zadnju verziju?
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 03.04.2012. u 09:26. Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za flashanje BIOS ti treba i program, a ne sam novi BIOS. Osobna preporuka je Gigabyteov program @BIOS koji radi iz Windowsa. http://www.gigabyte.us/microsite/121/tech_a_bios.htm Obzirom da postoji više revizija tvoje ploče (napisana je na ploči, najčešće u doljnjem lijevom kutu), vodi računa da skineš BIOS baš za tu reviziju ploče.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja sam imao isti problem...Bila je stvar u razlikama u pločici rama...tako da..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|