|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
B.net Scientific Atlanta i WRT54GC V3 problem
Pogledao sam dosta starijih tema gdje se spominje ova kombinacija, ali budući da nemam nikakvog iskustva s B.netom da odmah pitam..sestra ima B.net carnet paket, Scientific Atlanta kabelski modem od B.neta i WRT54GC V3...uglavnom nešto je valjda čistila oko WRT-a pa ga je valjda uspjela iskopčat iz struje i očito resetirat, uglavnom sad to ne radi (tj konekcija između routera i modema, kad spoji USB na laptop direkt iz modema, to radi bez problema)...e sad me zanima kako ide postupak namještanja Scientific Atlanta modema i WRT54GC, vidim ljudi pišu da radi out of the box..šta to znači?..spojim ih mrežnim kablom i eto interneta na WRT54GC routeru...nekako sumnjam da je samo to...može samo ukratko objasnit kako šta podesit i spojit da to proradi... Nisam još bio tamo, preko teamviewera sam vidio da kad je komp spojen direkt na modem, ethernet port ima neke čudovnate vrijednosti, očito mu daje vanjski ip, npr: IP Address: 88.207.108.0 Subnet Mask: 255.255.252.0 Default Gateway: 88.207.108.1 DHCP Server: 83.139.64.22 DNS Servers: 83.139.105.2 Pa se vjerojatno radi o scientific atlanta EPC2100 (ne znam koji je točan model, znam samo da je scientific atlanta, a sudeći po ovim vrijednostima ip-a pretpostavljam da se radi o tom modemu jer vidim po forumima da taj modem daje takve postavke)...wlan do routera radi bez problema..isto tako ne mogu se spojit na router preko weba, tj. lozinka i pass su mi krivi, utipkam samo pass admin, i neće...jel to bnet nešto mijenja ili? Znači upit je jednostavan, ukratko postupak spajanja ta dva uređaja i pass za WRT54GC V3 web sučelje? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|