|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Manja pravopisna griješka na kraju u tabeli Pozitivno+ "poboljpanja u arhitekturi." Drugo ne vidjeh, clanak 5+ ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Greskice ispravljene, te je dodan Quick Sync graf, napokon sam osposobio ploče (novi BIOS-i), pa sad iGPU radi bez problema na svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
hmm,u recenici : " Novosti su da je cijeli čip preseljen na 22 nm proizvodni proces, novi su setovi instrukcija (Float16, Fast FS/GS podrška, REP MOVSB i RDRAND). " par nelogicnosti, rep movs - instrukcije koje se koriste vec jako dugo ,naime o njima sam vec citao u starom Programmer's Guide za MS-ov Masm iz 1992-3 te uglavnom sluze za string manipulacije, movs kopira jedan element iz e(si) registra u lokaciju na koju pokazuje e(di) registar,velicina elementa moze biti byte,word ili dword rep je tkz repeat prefix te sluzi za ponavljanje odredjenog broja instrukcija ( broj ponavljanja je u e(cx) registru ) a mogu se kombinirati zajedno tipa : rep movsb sto bi znacilo kopiraj element e(cx) puta iz e(si) u e(di) rdrand - je random number generator , te mislim da je vec predstavljen 2009/10,te isto tako nespada u novi set instrukcija mozda da Bubba da konacni sud ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Da da, sa laptop rezolucijama i malo nižim detaljima moći ćeš se solidno poigrati, čim malo poboljšaju drivere, imam probleme s nekim DX11 naslovima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Kak si uspio dobit 80% u DiRT3? Meni konstantno bude 30-40% razlike 2600K vs 3770K. Istina 720p medium detalji. Gledam tak se nekak kreće i kod Ananda razlika.
![]() |
#13 | |
Administrator
|
Citiraj:
Možda ima kakve razlike kod iGPU-a, na 2500K ide do 1.1GHz Turbo, a na 2600K do 1.35GHz kao što vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Odličan uvod, i bolji oc rezultati od mnogih "relevantnih" siteova na kojima nisu skontali da tri-gate mrzi visoke napone. Dakle definitivno su svi testirali na ES modelima? Jel se pojavio tko da ima neki dućanski primjerak za usporednu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da temp su blago katastroficne. 93c za 4.9ghz je razocaravajuce, pogotovo u usporedbi sa SBovima koji to odrade puno hladnije u istim uvjetima. Po ovome je solidan 2600/2700k zlatna koka za korisnike koji vole tjerat proceve na maksimumu. Kod HardOCP je na 4.9ghz dosao skoro do 80c na dobrom vodenom hladenju. Tj max je nesto veci nego kod SBova ali svejedno, puno je to. Steta sto 2600k nije u svim usporedbama a inace sasvim Ok recenzija.. Za sada kruze price da nema razilke izmedu ESova i retail proceva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Onda je stvarno SB "majka" za IB. OC-eri su se već sigurno ponadali da će ih tjerat u nebesa, ali izgleda da će još neko vrijeme ostati na 2500/2600K ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: sapunko_HR. 25.04.2012. u 20:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ej vas dvoje ne pravite se pametni ! , trazio sam vec , tj googlao ali nisam nigdje dobio kontsruktivan odgovor .. ako znate pomozite , ne trebate se pravit bezobrazni ... p.s molio bi nekoga tko ima istu matichu da mi se javi na PM... jer imam par pitanja o istom ... hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
evo testirani procevi sa i bez IHS ( jedan lik koji je inace tester i bavi se recenzijama u svedskoj skinuo je ihs ) , http://www.techsweden.org/nyhet/0bOJ...tav-kylpastan/ Med IHS = With IHS Utan IHS = Without IHS "The tests now show that the rumors are only myth and that the heating problem is coming from elsewhere, probably from the use of 3-D transistors. When they are fed with more excitement, they become very hot." Ipak nije problem u stavljanju paste izmedju jezgre i IHS.
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam ni mislio da je. Vidio to jesam ali me nije zanimalo. Jednostvno silikon je takav i kod odredene voltaze "popusti" i to je to. U krajnjoj liniji nebitno za vecinu korisnika jer su to vec taktovi 4.7 ili vise. Nece nitko umrijet ak mu proc radi na 100mhz manje, pogotovo ako mu za taj takt treba mizerija od voltaze. Ja sam planirao ubost jednog ali opet je ploca otegla papke pa moram pricekat novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]() |
#28 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|