|
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
mail navigator, dbx Extract, ForKeeps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebam još jedan svjet. Da ne duljim, u Identity u Outlook-u, kad sam pokušao kopirati pronađenu poštu (koja mi je bitna sa drugog HDD-a), a da ostane i ova nova, znači stara (kopirana) u inbox + nova, tad mi se kod, kod copy/paste, javi padajuči izbornik sa pitanjem da li želim zamjeniti postoječe filove pošte sa tim kopiranim, što nikako ne smijem učiniti, jer gubim novu poštu ako se zamjeni sa ovom starom. Drugog izbora nema, osim ''ne'' ali tad se prekida kopiranje u folder, odnosno sve radnje. Što da učinim da Outlook-u prihvati i ovu pronađenu poštu, te bi tako imao sljed stara + nova pošta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
|
Pa jel ta stara posta u dbx fileu? Ako je samo u oulook-u napravi novi folder, zatim idi u folder outlook-a (Documents and settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\randomfolder\Microsoft\Outlook Express) i iskopiraj taj dbx od starih mailova, te ga imenuj kao novokreirani folder (naravno dbx od tog foldera koji si kreirao u outlook-u obrisi). Sada kada pokrenes outlook ce ti stari mailovi biti u tom novom folderu i samo ih premjesti gdje zelis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Da stara pošta, već sam o tome pisao. Bitna mi je. Mislio sam da će sad inbox(novi) prihvatiti ovu staru poštu sa starog HDD-a, te da ću je moči čitati kao i ovu novu. Kako sam složio novi HDD, sa novom instalacijom jedan dio pošte je skinut sa mog ID računa kod t-coma a ovaj dio(stari) sam htio priključiti ovom novom Outlook-u. Probat ću ovo što si napisao pa javima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Učinjeno, ali ponovo se javlja isti problem traži zamjenu filova. Možda sam nešto krivo učinio. Ali po mom shvačanju taj novi folder bi se trebao pojaviti u gornjem ljevom kutu kod otvaranja Outlooka, koji govori o sadržaju Outlooka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bazinga
|
pa otvoris outlook i desni klik na local folders i new folder. Nekako ga nazoves, recimo stara. Zatim odes u Documents and settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\randomfolder\Microsoft\Outlook Express i obrises stara.dbx. Sada dbx stare poste (koju si presnimio sa starog hdd-a) preimenuj u stara.dbx i kopiraj ga u Documents and settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\randomfolder\Microsoft\Outlook Express. Nakon ponovnog pokretanja outlook-a u folderu stara bi trebali biti stari mailovi koje onda mozes staviti u bilo koji folder u outlook-u Ako opet nece mogu ti vidjet preko team viewera ako zelis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Logično da traži zamjenu fajlova jer su istog imena, ima nepraktično rješenje ali to radi, napravi novi identity, nemoj postavit ok parametre mail - a jer će se automatski spajat i novu poštu primat (grešku koju će prijavljivat zanemariš). Omogući prikaz skrivenih fajlova i točno utvrdi gdje su fajlovi pojedinog identity - ja, kolega je poviše do path, u ovaj novi ubaci stare fajlove u njega. Std. radiš u "ispravnom" identity - ju a za pregled starih mail - ova promjeniš identity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Dobro pokušao sam, zahvaljujem, opet nisam dobio onaj sljed kakav je bio u inbox i sent items. Ti mailovi su mi veoma važni i sad sam ih uspio jednog po jednog koji su bitni isprintati ali i sačuvati u folderima. ![]() ![]() dali se uopče DBX filovi mogu čitati s nekim programom na način da su spremljeni u folder, a da se ne nalaze, u pošti, a zatim ih naprosto otvaraš i čitaš. ovi programi koje si ponudio mislim da nisu za to. Pojednostavljeno svu poštu spremim na stick i čitam kad mi triba, ali ne u programu outlooka već nekom koji otvara dbx filove sa stika. Zadnje izmijenjeno od: tonini. 19.04.2012. u 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo šta je google pronašao: http://www.mailnavigator.com/read_ou...dbx_files.html http://www.mitec.cz/mailview.html http://www.mitec.cz/oe.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |