|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Prebacivanje Filmića sa-PC na DVD
Prebacivanje filmića sa pc na dvd: Uradim film u premijeru pro 7.0 napravim prelaze uvod i kraj oda ga prebacim u Enkore DVD tu napravi menu sve vidim u prozoru za kontrolu videa, radi ko sat. Pokrenem prženje opet sve odradi kako kaze OK, izbaci dvd van ali na njemu nema nisat? Ustvari kada ga hoću pokrenuti u plyeru kaže : Neispravan Disc!! Radio sam svašta ali neide jedna od radnji je i ova: Provjerio sam dvd przilicu radi normalno stavio sam strufove unutra, sve ok, malo sam pogledao video karakteristive. Tamo pise : Pal Rezolucija - 720x576 bit-6.000 MPEG-2 4x3 ja nebudi lijen već svoj filmić napravim u Encore- baš tako (čak uradim i menu, sve u prozoru za pregled prije snimanja radi bezprijekorno), stisnem billd sve odradi kao treba na kraju mi kaze da je disc vani stisnem Ok. Relzutat je ponovo "0" U dvd payer- kaze neispravan disc, i na kompu isto F: is no disc Pomagajte ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19 dvd sam uradio loše......................postajem polako slučaj............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
dal ti dvd-i rade kada ih probas pokrenuti u kompu? dal si probao zaprziti nesto drugo? probao smanjiti brzinu zapisivanja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nerade niti na kompu niti payeru, nisam probao ništa drugo pržiti na dvd pržilicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
hmmm, ok, znaci nesto je zapisano na dvd-u al to nije to, ajde riskiraj jos jedan medij i probaj zaprzit neki divx il tak nekaj kaj bi se trebalo vrtit i na kompu i na playeru. ako ce tako radit onda taj tvoj program nekaj zezne, ako nece onda je przilica otisla... znaci ovo je da vidis dali hardver radi kako treba, ako radi onda nekaj ne radis dobro ili nesto nevalja s programom/instalacijom. a i probaj malo proguglat, cesto se lagano nadje rijesenje, odi ispocetka korak-po-korak, mozda nesto radis krivo, nisam to nikad koristio pa neznam http://forums.creativecow.net/thread/145/869816 osim ovog gore neznam kak da ti pomognem ![]()
![]() |
#5 |
Registered User
|
Probao sam bezbroj načina jedan je i skidanje sneta driwea zadnega za thosibnu przilicu, mislim da bi trebao posuditi negdje dvd przilicu pa probati.... malo prije mi je javio error 330130 to je kao necompaktibilnost dvd -a i tako nesto... skino sam ovaj program Free Convert to DIVX AVI WMV MP4 MPEG Converter pa prebacio u divix pa u Sothink Movie DVD Maker spržim i javi mi: Failed to encode the fiels... Zadnje izmijenjeno od: djovan. 11.03.2012. u 16:43. Razlog: dodavnje teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Ako ne uspiješ nikako drugačije i ako znaš izvaditi pržilicu van, rastavi ju propuši malo laser i sve unutra. Nebi me uopče čudilo da ti nakon toga proradi i počne normalno pržit. Imao sam slično iskustvo sa finaliziranjem medija di mi je svaki put na kraju prženja na 99% javljao FAILD. Nakon što sam ju propuhao opet neko vrijeme radi pa prestane, pa ponovim isti postupak i opet prži kako treba... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|