|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Zelim ono sto pise u naslovu! ![]() Probao sam DivX 6 create bundle i njihov converter, ali dobijem DivX sa stereo zvukom i nema titlova ![]() Dakle... zelim DVD prebacit u divX sa 5.1 zvukom(engl.) i hrvatskim titlovima. Menu mi je nevazan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
![]() ........eto sta ste!!!!!!!! Ultimativni vodic na http://www.short-media.com/review.php?r=267 uz jebeno detaljna pojasnjenja/objasnjenja : finger : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma mislm vauuuu.....otkrio si vodič za prebacivanje DVD u Divix!!!! I to s 5.1 zvukom! I titl čak ima! Jebeno ![]() To je bilo aktualno prije 150 godina, postoji hrpa, hrpa, hrpa vodiča na netu, ovdje je bilo na tisuče tema o tome. I ti se čudiš što ti nitko ne odgovara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
A imao je i kod nas, samo se malo prilagodi. http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=15141 BTW skoro nas je uspio i uvrijediti :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma bilo bi dosadno na forumu da se svako toliko ne pojavi jedan ovakav trol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Dobro ok, vidio sam ih i ja jako puno, ali su skoro svi OUTDATED, tako da sam nasao ovaj, koji sam link dao, jer je po mom misljenju u samom vrhu i sa najnovijim verzijama programa. Drugi bi bio onaj na Doom9.org-u. I sad kad sam uspio.. pitam se ja, jesam li ja uopce normalan, sto sam se isao zeje#!$at sa svom tom silom alata, jer OMJER cijene dvd/cd je APSOLUTNO neisplativ sobzirom da ciljam na sam vrh kvalitete, a o VREMENU da i ne govorim! S toga drzat cu se ja DVD Shrinka, jer svaki film stavim BEZ kompresije na jedan DVD sa jednim (Engl) 5.1 zvukom i jednim (HR) titlovima i jos mi redovito ostaje min 0.5Gb prostora viska. Bilo je ovo bolno iskustvo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Ako želiš DVD prebaciti u .avi a pri tome dobiti jako dobru sliku koristi Gordian Knot (po mogućnosti 0.35), Xvid 1.0.3 Koepi codec (vjeruj daje bolju sliku od bilo kojeg Divx codeca a i nešto je brži.)Ako baš želiš 5.1 zvuk iskodiraj samo sliku a zvuk ostavi u originalnom ac3-u te kasnije samo dodaj zvuk- možeš s virtual dub modom. Što se tiče titlova predpostavljam da želiš sljepljene titlove na sliku-to isto možeš s Gordianom (ja bih ti preporučio da titlove naknadno izvučeš s dvd-a sa SubRip-om-odličan i jednostavan program za ekstrakciju titlova s dvd-a. Ako se budeš odlučio za Xvid 1.0.3 codec obvezno uključi ovih par opcija jer znatno poboljšavaju kvalitetu slike (iako će ti usporiti kodiranje) qurter pixel, VHQ mode=Wide search, motion search precision=ultra high
![]() |
#9 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
prvo si nam pokazo na kojoj si razini sa onim psovanjem, onda donosis zakljucke koje si tu mogo procitat na 8000 razlicitih threadova...al jedna stvar ti ne stima, kao prvo vecina filmova ne stane na jedan DVD nego ga treba bar malo shrinkat..vremenski je definitivno isplativije al ja i dalje preferiram CDe.. ne znak koji mi je "q" ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nije Istina...
1 DVD je JEFTINIJI od 3 CD. -->
2 Ja sam od otprilike od 20 filmova (...film sa jednim 5.1 zvukom i jednom vrstom titla) morao srinkat samo jedanom (zaista dug) i to za 2.5%!!! 3 Cak i takav shrink je trajao 10 min!!! Kvaliteta vrhunska! (Koliko ono sa xvidom...? ![]() 4 Kompatibilnost ULTIMATIVNA!!! ![]() 0- Taj dan sam ustao na lijevu nogu...
![]() 1- Ja zelim vrhunsku kvalitetu, znaci kompresija xvid-om na 3cd-a (5.1 ukljucen). --> 1 DVD je JEFTINIJI od 3 CD. 2 Ja sam od otprilike od 20 filmova (...film sa jednim 5.1 zvukom i jednom vrstom titla) morao srinkat samo jedanom (zaista dug) i to za 2.5%!!! 3 Cak i takav shrink je trajao 10 min!!! Kvaliteta vrhunska! (Koliko ono sa xvidom...? ![]() 4 Kompatibilnost ULTIMATIVNA!!! ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|