|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Koju biste izabrali Internet Valutu i zasto? Evo, ja na primjer pucam na E-gold, jer gledajuci nacine poslovanja brokerskih kuca i ostalih..., nekako mi se cine najpovoljniji, a i transakcije najmanje naplacuju. Ja sam vec otvorio E-gold account, ali muci me izbor posrednika izmedu mog racuna i moje banke (da napunim e-gold racun). Najeftiniji naplacuje 2%, a ima i lihvara koji idu i do14% za debitne kartice. Ima li itko iskustva sa ovime?
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
za pocetak, o cemu se uopce radi? sta je to internet valuta? i tko sve prima taj e-gold?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zainteresiran? Tada: (CENSORED) Tu se nalaze osnovna objasnjenja... osim ako ne zelis da ih ja copy-paste na ovaj forum. Tako, sad kad imas osnovni uvid i zelis u igru, klikni na moj link ispod snajpera. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
..neda mi se čitat...i kaj ja s tim mogu? kaj ti s tim dobivaš? kaj bi ja dobio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E mailom dobivas link na sebe cim besplatno otvoris account. samo copy-past pa ga stavljaj di zelis , a isto ga mozes i sam istestirat tako da kliknes na njega, I ako ti se pojavi stranica kao i od mog linka, samo sa tvojim nikom ...to je to! Kome se neda citat bolje neka ni ne pokusava se bavit ovim postovima... Moj link vam daje NAJVECI stupanj sigurnosti. Ako ste novi, izbjegavajte visokorizicne HYIP-ove(...ako neznate sta je HYIP, upisite pojam na wikipediji). ![]()
![]() |
#7 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
zgodno, zanimljivo, no tko li to koristi ??? nisam nasao trgovine u kojoj to spominju, nema trgovca na ebayu koji to prima. dakle, jedino pitanje, cemu sve to ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Koriste SVI oni koji se bave osobnom ZARADOM. Ako ste potrosac i samo zelite kupovat uokolo... nabavit karticu koju zelite ili paypal (nedostupan u HR) U ozbiljnim krugovima paypal je STROGO forbiden i svi bjeze od njega ko vrag od tamjana. Svojom pizdunskom "security" politikom doslovno su opljackali X korisnika. Dovoljno je da se na vas samo posumnja za nesto i uzmu vam doslovno SVE sa racuna, racun izgubite i nemate pravo na tuzakanje... Ako zelite detalje.. pravac google. Imati E-gold racun znaci imati odreden broj grama (...ili kila ![]() Zelite li SAD ili ODMAH besplatno otvorit racun i pocet polako njuskat kliknite (CENSORED) i sa lijeve strane gore kliknite "Create my account". ![]()
![]() |
#9 |
bycod
|
ipsens ti si puko ![]() uglavnom mislim da je zasada najbolje otvoriti racun sa eurima ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne nisam puko! ![]() Samo razmisljam naprednije. Kao sto rekoh ako zelite bit obican potrosac, tada nabavite debitnu/kreditnu karticu i uzivajte... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
|
Gle ti kazes valuta se mjenja svakih 100 godina sta ti planiras zivjeti 100 godina ?? ja znam da ja ne .
![]() |
#12 |
Banned
|
Sta kazes onda na moneybookers ? kad ti je e gold tako dobar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|