|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
(Ne)ocitava dvd/cd ?!??
Evo opet ja s nekim problemom :SS A problem je taj da kad upalim komp i ubacim cd/dvd sve normalno radi, ali nakon nekog vremena 5-10 min iz my computera mi skroz nestane E ![]() A kad opet restartiram komp, ponovno se pojavi lol ???? Evo SS bez E: DVD/RW da znate o cemu pricam.. http://i40.tinypic.com/2ujjzis.png Na slici se vide Sys C i D, ali cd driveu ni traga, stvarno mi nije jasno.. :S Zadnje izmijenjeno od: tibia22. 20.02.2012. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koja prža je u pitanju? Si probao mijenjat kablove? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
u pitanju je: SONY NEC OPTIARC AD-7241S-0B CD-ROM 48x, DVD-ROM 16x, DVD+R 24x, DVD-R 24x, DVD+R9 12x, DVD-R9 12x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 12x, CD-R 48x, CD-RW 32x, Serial ATA-150, LightScribe, MultiRead Function, Black, Bulk Nisam nikakve kabele prekljucivao, neznam ni koje treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: tibia22. 21.02.2012. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj promjenit SATA kabel od pržilice, znači ovakav. Imaš možda nekakav program za emulaciju optičkih uređaja tipa Deamon Tools ili Alcohol 120% instaliran? Možda oni zezaju. Moguće i da ti SATA kontroler radi u AHCI modu pa ti pokazuje Safely remove u taskbaru pored sata ali sumnjam da je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A nije jbt,, stvarno nezz do cega je sad mi ga uopce vise ne pokazuje :/ A nista, nema druge nego da zovem danas ionako imam jos garanciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|