|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Možeš ih nazvati na 0800 9000 (to je najpametnije) ili popunit .pdf obrazac i poslat im faxom >> http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...efon/index.asp Imaš dolje tablicu, pod 'Promjene' vidi .pdf |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam probao telefonski preko SZK ali su mi rekli da vlasnik linije osobno mora doći u T-Com centar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima još jedna fora vezana uz to, na vlastitom iskustvu i još 4-5 osoba sam spoznao da vole "izgubiti" zahtjeve za isključenje usluga iako su podnesene u T-centru i pritom se praviti grbavima na faksirane kopije zahtjeva s datumom na njima.
![]() |
#7 |
Premium
|
Meni nisu stvarali apsolutno nikakve probleme, bio sam u t-com centru negdje oko 15.12 i potpisao zahtjev a kao željeni dan isključenja rekao da hoću 31.12. I točno 31.12 negdje popodne oko 17h su mi ga isključili, još cca 7-8 dana poslije čulo se iz slušalice ti-ti-ti a nakon toga potpuna tišina |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
ja sam se navlačio s njima 15 dana. ( i napravio 5 ili 6 istih zahtjeva za isključenje) kada sam vidio da nema smisla, pitao sam prijatelja da pogura malo, a on radi baš u tom odjelu šta hendla ta isključenja. sljedeći dan su isključili sve. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Nazoveš 08009000 zatražiš ih zahtjev za raskid da ti pošalju mailom, isprintaš potpišeš, priložiš kopiju osobne i pustiš im to na faks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nije bilo potrebno spominjati im da radim u HAKOM-u ![]() Naime liniju nisam gasio radi prelaska nekom drugom operateru nego sam na istoj adresi na isto ime imao prijavljena dva fiksna telefona - jedan je moj privatni a drugi broj se nekad koristio za firmu koja je prije tu poslovala, tako da mi zaista nikakve probleme nisu stvarali |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|