|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Trazim "mekanu" "tihu" tipkovnicu ala Apple
pozdrav, nadam se da mi mozete pomoci. Trazim tipkovnicu slicnu kao ona Applova: znaci bitno mi je da je tastatura tiha, znaci kada se tipka da je tiha kao ona appleova, jer ima tipke kao kod vecina laptopa. vidio sam da je ta apple tastatura oko 380kn nova, pa me zanima ima li neka slicna za jeftinije?! dizajn mi cak i nije bitan, vec samo da nisu one tipke od tvrde plastike pa da se cuje u cijeloj kuci da tipkas....
JTP - online trgovina Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.08.2011. u 00:16. Razlog: prevelika slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas logitech illuminate al ona je jos skuplja ![]() doticnu ja imam i super je samo je skupa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Imaš onih Logitechovih Ultra Flat serija. Cijena im je oko 100-150kn. Sad je samo pitanje kolko dugo tipkanje ostaje tiho.
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Uzmi Applea i miran si. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.08.2011. u 00:18. Razlog: prevelika slika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JTP - Online trgovina
|
ok, onda kupujem appleovu. hvala svima.!
![]() |
#6 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ništa ne možeš napamet kupovati pa savjetujem da ispipaš svaku tipkovnicu prije kupnje kao što sam učinio prije par dana.
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
Plus Apple bar meni izgleda elegantinije i kvalitetnije 5x, i ako se radi na OSXu prednost je očita (nativno sve radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avocado
|
Koliko si tipkovnica stvarno koristio i koliko si tipkao na njima, pravog posla, ne tipkaranja po forumu? Nisam probao ovu mac tipkovnicu ali stvarno mi ne izgleda ergonomična za duži rad...
![]() |
#9 |
JTP - Online trgovina
|
evo opet mene... moze mi reci gdje mogu kupiti najjeftinije tipkovnicu apple?
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JTP - Online trgovina
|
ova prva ponuda od m-computers: Apple Keyboard, Localized mb869cr/a to je ona bez onog desnog dijela gdje su brojke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avocado
|
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
Ali čim je autor posta stavio Apple keyboard, bilo je jasno da će ga druga manje zadovoljit (kao i mene). EDIT: Koliko vidin wired su full, a wireless su bez num dijela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avocado
|
Da, kao što rekoh K800 je potpuno različita tipkovnica od žične seke. A pitanje je kolko tipkaš po njima stvarnog rada jer tek tad komfor tipkovnice dolazi do izražaja. Osobno bih za takvu namjenu uvijek uzeo nešto sa odmorištem za dlanove. Nažalost, koliko taj dodatak pomaže shvatio sam tek nakon što sam prodao MX5500 i koristio svakakve tipkovnice bez toga, g11 sa plastičnim koji mi nije sjeo i cijeli arsenal ostalih. No doro, čovo hoće apple, neka mu apple ![]()
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JTP - Online trgovina
|
hvala! kupljena tipkovnica! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
8-bit Gen.
|
Po ne znam koji put : Cherry Strait Povoljnija i ako vec mora biti ubrus tastatura > plemenitijeg roda od Apple-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
8-bit Gen.
|
Koliko sam je puta spominjao? Cak su i na Jabucnjaku shvatili neki da je bolji odabir. Jedino obecase jos prije godinu dana, da ce izaci bezicna ako se bude zicana dobro prodavala. Ne znam zasto je nema, jer ova ide kao alva, sto je i ocekivano zbog dizajna i fruktozne slicnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
8-bit Gen.
|
. Pojavila se i jedna ganz nova salveta, ali, ovaj put uz dva reda MM tipki na svakoj strani : ![]() Prvi put cujem za firmu : CBM indonesia Zanimljivo da ih gura i reklamira AverMedia. Aha... bas citam : "In 2009, CBM Indonesia became the authorized distributor of AverMedia..." onda se medjusobno pomazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Strait izgleda predobro - minimalizam, bez kenjanja sa 2000 multimedijalnih tipaka, cijena je oke. Ja peglam na poslu na Genius Luxemate i222, vjerojatno najvece iznenadjenje od tipkovnice s obzirom na cijenu (85kn). A totalno razocaranje za 2.5x vise love - Logitech K360. Tipke su super, feeling super, baterija po reviewima traje stvarno masu... ali za programiranje mi popije krv i dodje mi 5x na sat da ju razvalim u zid i poklonim nekome. Home, Delete, End tipke, najbolji prijatelj svakog ko je napisao liniju koda... su totalno na krivom mjestu i nikako se naviknut ni nakon 2 tjedna... Mislim da cu je ostavit staroj, a sebi narucit ovu Strait. Jednostavno ne pusim tipkovnice bez onog centralnog 3x2 bloka sa home, insert, delete, end, pgup i pgdn tipkama.
![]() |
#26 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja dobio u kompenzaciji 2x logi S520, nakon godina tipkanja iskljucivo po IBM tipkalima, cisto solidna zamijena, za sad nemam nekih zamjerki, meni najbitnije da ima veliki enter ![]()
![]() |
#27 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prije je bio Tipro zastupnik, valjda je još. http://www.tipro.net/index_company_contacts.htm |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|