|
![]() |
#1 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
legalni download win7 professional 32bit na hrvatskom jeziku
Poštovanje, gdje mogu legalno skinuti windows 7 professional 32 bitni na hrvatskom jeziku. imam laptop i zeznuli su mi se windowsi. necu iz principa instalirati bilo koje druge windowse osim bas tih i to na hrvatskom, jer za njih imam placenu licencu sa tim laptopom Lijep pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Instaliraj engleski i preko update-a stavi hrvatski jezik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Re Di Calamara
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nadjes na netu croatian lagnuage pack i rucno ga ubacis. Nisam pokusavao za W7 ali sam na ovaj nacin radio s XP-om. Vjerujem da bi trebalo raditi ![]()
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako pametujete, a lik vas pita sasvim drugu stvar. @Lignja, samo microsoft partner moze skidati. Zar nemas na skrivenoj particiji origigi windowse? Imas vjerojatno i aplikaciju za napraviti dvd copy tih windowsa.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Moguće. Na kompu, na kojem sam instalirao language pack, imam sedmicu ultimate, a moja je pro. Ovu pro sam dobio u MUI verziji i 32/64 bit instalaciju, tako da nisam siguran za pro. Ako ne nađeš nigdje, možemo skemijat pa ti pošaljem kopiju, na tvoj račun naravno i onda instaliraš sa svojim kljućem. Samo pazi na to da ti kljuć nije možda OEM. Ja nisam mogao na laptop stavit sedmicu sa tog dvd-a jer mi nije prihvaćalo ključ. Mogu i drugi skidati. Mi nismo Microsoft partner, pa možemo skidati svašta od MS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
nije istina da samo partneri mogu skidat evo ti link za download koji je sam microsoft dao: http://www.mydigitallife.info/window...-home-premium/ Naravno moraš imat originalni serial key na naljepnici kao što sam ja imao na MSI a nisam imao DVD od instalacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Re Di Calamara
|
na naljepnici pise windws 7 pro OA i onda key skinuo sam s net awin7 pro 32 bitni, ali na eng i kaze da je kljuc ne prolazi aktivaciju hvala vam puno na pomoci
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|