|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Acer 5715z output na TV
Dakle imam neobičan problem i nemogu ga riješit. Laptop je acer 5715z sa intelovom x3100 grafickom (integrirana). Dosad sam bez problema spajao tv kao extended monitor na laptop al sad kad sam udaljio laptop od tv-a i kad imam više kabela (6m) nece da radi. Prvo da isključimo mogućnost da je problem u kabelima jer nije (probao 10 raznih kombinacija na raznim laptopima i rade svi). Također sve moguće kombinacije rade i na curinom laptopu koji ima istu graficku i iste drivere (zadnje). Jedino kad mi sve radi je kad uzmem kabel od 1,8m i direktno ga spojim, sve ostale kombinacije osim te ne rade (LAPTOP GA UREDNO OČITA AL SLIKE NA TV-U NEMA). Slike nema ni prije bootanja windowsa, ni u backtracku (sve prije radilo) tako da mislim da nije u driverima i windowsima. Kombinacije kabela koje sam probao : 1: vga muški na muški 1,8m = RADI 2: vga muški na muški 3m = RADI 3: vga ženski na muški 1,8m + vga muški na muški 3m + vga ženski na muški 1,8m = radilo jedan dan bez problema, nakon toga ništa 4: vga muški na muški 1,8m + vga ženski na muški 1,8m = ne radi 5: vga muški na muški 5m = ne radi 6: vga ženski na muški 1,8m + vga muški na muški 5m = ne radi Sve kombinacije na drugom laptopu sa istom grafičkom rade Jasno mi je da ovdje dužina kabela stvara problem, al zašto onda očita tv na laptopu i zašto slican laptop sa istom grafičkom sliku reproducira na tv bez ikakvih problema? Ima netko kakvu ideju kako ovo pokušat riješit jer sam ja bez ideja ![]() Zadnje izmijenjeno od: iko222. 11.04.2012. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Evo ti savjet. Ostavi ga na kabelu koji ti radi. ![]() A ako ti je do kontrole iz fotelje, kupi daljinski miš i tipkovnicu. ![]() Možda bi mogao probati sa malko boljom kvalitetom kabela ali to je preskupo mislim. ![]() Eh da, ima još jedna solucija. Promjeni laptop! ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 12.04.2012. u 07:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ma probao sam sa svakakvim kabelima i nista tako da nije u tome fora. Promjena laptopa... Teško bogami ![]() A i ovo đubre koje je bilo najjeftiniji model i jos je staro 3 godine sluzi svrsi |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|