|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Uz pomoć ovog uređaja ![]() U ovo današnje vrijeme visokih cjena goriva je ovaj "korisni" dodatak apsolutni mus za svakog vlasnika automobila. Čemu trošiti tisuće kn na ugradnju plina kada ovaj revolucionarni dodatak umjesto da je opasan kao plin i da drastičnoo smanjuje perfomasne vašeg vozila radi upravo suprtotno. ![]() ![]() ![]() http://cyclonefuelsaver.272.com/272/...b6c58cc019ecb6 Što sve ljudi neće izmisliti.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
: lol2 : Ja bi to u kučište nabacio možda poboljša performanse i smanji potrošnju štroma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
: lol2 : Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, čitao sam test tih "mješača zraka" na jednom tuning site-u. Da li trebam govoriti kakav je bio rezultat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Učinak suptrotan onom kaj se reklamira.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|