|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Nod 32 pitanjca
skinul sam najnoviju veziju nod-a 32 i napravil deep scan i našlo je dosta toga čemu nije mesto h mojem kompu :mad: ... imam ZA .. spybot i svako malo pregledam komp sa hajđekom i adwerom tak da neznam kak mi je to nutra doletelo .. neke sam uspel pobrisati a neke mi je ostalo i nemrem se rešiti ... uglavnom evo slika ..... P.S. kakvi su to fajlovi kod kojih piše access denied i file locked ...pa ih nemre skenirati ... dal se more kak napraviti da i njih skenira ili to nije potrebno ? slike 1 i 2
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
|
slika 2
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
|
slika 3 e sad .. ovo kaj mi je u karanteni .. neke sam od toga rucno pobrisal .. recimo ovaj diviks ... ali mi nije jasno zakaj to nemrem obrisati kroz nod32 tak kaj bum siguran da sam se toga rešil .. i kad ja kliknem u karanteni na delete dal onda on izbiše taj fajl samo iz karantene ili iz celog kompa P.S. primjer toga da nemre zbrisati se vidi na sliki 2 kod onog trojanera koji je zavrsil u karanteni P.P.S. dal mozda nece zbrisati jer je nod 32 trial verzija ?
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovako, kada pokreneš NOD32 skener, odeš na tab "action" i za svaku vrstu fajla iz padajučeg izbornika odabereš akciju. NOD po defaultu ima postavke da te za večinu zaraženih fajlova ili pita što da radi s njima, ili ih pokuša obrisati, a nakon toga mu nije definirana nikakva daljna akcija (clean karantena itd). Uglavnom, pogledaj na sliku, naštimaj tako za sve vrste fajlova pa tek onda napravi scan. Onda ih on prvo proba očistiti, ako ne ide, delete, a ako i to propadne stavi ih u karantenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
|
kliknuh ... vidjeh ... obrisah .... ![]() ![]() sad bum opet napravil scan ...nebi več nič smel najti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|