|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Zanima me dal je netko isprobavo 6icu.. da li i KAKO je napravio menije..s kojim programom... i dal je konkretno usporedivo kvalitetu sa 5icom.. a sam do sad kodiro jedan film.. i dobio 3Gb vise na hardu ![]() ![]() Pa kako da sad diktiram bitrate po zelji i stavim Insane?? jedino ako taj insane (ili neki drugi profil) je samo predodredena postavka??? i jel zna netko kako da upalim Q-pel i GMC ?
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
oni profileovi samo su ti preodredjene postavke, ako oces svoj bitrate moras odabrat nesto medju tim profileovima, ne sjecam se tocno sto mozes eventualno izabrat encode performance cime biras omjer brzine/kvalitete kompresije divx 6 sam na disku ima svega par sati jer je bugovit do bola iskodira san tri video datoteke i nijedna nije bila kodirana kako treba, na svakoj se desija drugaciji problem vratija san se na divx 5 i tu cu ostat jos neko vrime
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
pa ko jos danas korisiti Divx. ono moze jos eventualno proci xvid ali danas je in furat h.264
![]() |
#4 |
Secret Undercover Agent
|
cuj, ovo malo sta ja kodiram divx koji znam koristit mi je puno bolje rjesenje (u smislu prakticnosti) nego da se sad idem zajebavat sa nekim novim.. ne treba mi nis bolje. A i full me zanimaju ti meniji pa.. no daj ti meni svejedno reci gdje mogu skinut h.264 jer kad sam to prije trazio znam da sam naiso na hrpu siteova i nisam se mogo snac.. pa da mi usparas malo truda.. mogo bi i probat njega malo sad kad vec prckam po tome...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=89979 imao sam bas direktan link na page koji nazalost nemrem naci moarat cuopet googlat
![]() |
#6 |
Secret Undercover Agent
|
tenks budem bacio pogled. @Tooma, imao si prvao, 6ica saksa totalno!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|