Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.10.2002., 18:06   #1
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
zanima kako otvorit ona usrana vrata pokraj kojih je skrinja na kojoj pise "splinter delivered in flight". kaj neki k***c treba stavit u tu usranu škrinju? BTW di da nadjem gargoyles head, treba mi za armor.

BTW ako niste imali nedavno takvu raspravu volio bih da neko otvori temu benchmarka i da pišete svoje konfiguracije, verzije drivera i rezultate benchmarkova koje koristite. možda će se to nekom učinit kao notorna glupost, ali vjerovali ili ne, mene takve stvari zanimaju
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2002., 23:39   #2
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
Ima jedan stari(ji) thread na, mislim overclocking, di smo pisali rezultate u 3dMarku 2001SE, mos tam skocit ak te zanima...
sbp je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.10.2002., 19:13   #3
edd
Registered User

Datum registracije: Nov 2001
Kako ti radi NNights (konfiguracija)?
Ja imam duron800, 128MB RAM,RivuTNT2...i nije mi bila baš glatka stvar...ali mislim da je bilo i problema sa bubom na piratu.
edd je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2002., 19:17   #4
edd
Registered User

Ej sbp!

Tek sad sam skužio tvoju konfiguraciju...pa kako to da se družiš s nama smrtnicima...? Jel leti to tvoje? Jel čita i misli? Kasparov=0, ha? ...Ali-G bi reko "respect"...ja ga ne volim pa ću ti reć...JE Bote!
Morat ću se ja negdje zaposlit....kupit si tog terminatora...
Staro 15.10.2002., 21:09   #5
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

za moj komp to kažeš? pa nije baš terminator, ali priznajem da je dobar, iako mu Radeon 9000 ili Ti200 ne bi škodili. tvojem fali najviše grafička, a i procesori su danas jeftinjara, još kad se sjetiš da i komponente, a ne samo konfiguracije, možeš kupovat na kreditne kartice (AmEx bez kamata) voila! Imaš dobar komp
Staro 15.10.2002., 21:15   #6
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

BTW, ipak sam ovo otvorio da mi neko pomogne u NWM, pa tražim još dva odgovora (iako nisam dobio još odgovor ni na prvo)
kako otvorit barn kod Green Grifon Inn-a i Onaj mines, mislim da je Port Llast mines? gdje su ključevi, tj questovi za dobit taj ključ
Staro 15.10.2002., 23:36   #7
Aeron
Premium

Aeron's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Questovi?? Bezveze...ja igram NN u duhu Arcanum-a - koljem sve što se miče od kokoši do civila i sl. - doslovno sve Jedino ne ekipu bitnu za priču jer njih nemreš ubiti... Tako uživaš a i kompenziraš XP koji bi dobio na questu...
Sve kaj je bitno za priču ćeš skužiti kad tad (ključ, poluga i sl.) ...nema tu neke mudrosti.
Aeron je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2002., 19:41   #8
edd
Registered User

Ej Elven...mislio sam na sbp-ovu konfiguraciju...al ako tvoj leti. Dobar let!
Ne znam za to u NN...
Staro 17.10.2002., 12:30   #9
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by edd
Ej Elven...mislio sam na sbp-ovu konfiguraciju...al ako tvoj leti. Dobar let!
Ne znam za to u NN...
aha. piše gore "ej spb". eto sranja kad pišeš i čitaš u žurbi. ma ne leti moja još, ali bude uskoro kad popizdim i hitim ju kroz prozor
Staro 17.10.2002., 12:34   #10
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Aeron
Questovi?? Bezveze...ja igram NN u duhu Arcanum-a - koljem sve što se miče od kokoši do civila i sl. - doslovno sve Jedino ne ekipu bitnu za priču jer njih nemreš ubiti... Tako uživaš a i kompenziraš XP koji bi dobio na questu...
Sve kaj je bitno za priču ćeš skužiti kad tad (ključ, poluga i sl.) ...nema tu neke mudrosti.
Znam, igram neutral evil, ali što se tiče onih vrata sa škrinjom "splinter delivered in flight", to i nije neki quest, ali želim znat što je iza tih fakin vrata. Čak zapravo i ne role playam dobro evila, i brijem da zato ne dobijam baš previše expa. tj kad napravim neki good act dobijem za njega 50 xpa (iako ne bi ništa trebao dobit)., pobio sam zasad samo onu glupaču koja je imala broš i onu feministicu.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.10.2002., 18:38   #11
edd
Registered User

Šta nema neki walktrough za NN...gdje je i rješenje tvog problema...ako već nisi svlado...
...meni je, recimo problem šta je 18:40, četvrtak, a ja visim na netu...treba da se lagano i sprema za van...
Staro 19.10.2002., 18:32   #12
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by edd
Šta nema neki walktrough za NN...gdje je i rješenje tvog problema...ako već nisi svlado...
...meni je, recimo problem šta je 18:40, četvrtak, a ja visim na netu...treba da se lagano i sprema za van...
ma, nije tako bitno, a i saznao sam na faxu odgovor. Nisam puno propustio iza tih vrata. Evo sad je subota i 18:30, i ne idem nigdje Ovaj put stvarno moram dat godinu
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno