|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
zanima kako otvorit ona usrana vrata pokraj kojih je skrinja na kojoj pise "splinter delivered in flight". kaj neki k***c treba stavit u tu usranu škrinju? BTW di da nadjem gargoyles head, treba mi za armor. BTW ako niste imali nedavno takvu raspravu volio bih da neko otvori temu benchmarka i da pišete svoje konfiguracije, verzije drivera i rezultate benchmarkova koje koristite. možda će se to nekom učinit kao notorna glupost, ali vjerovali ili ne, mene takve stvari zanimaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ima jedan stari(ji) thread na, mislim overclocking, di smo pisali rezultate u 3dMarku 2001SE, mos tam skocit ak te zanima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako ti radi NNights (konfiguracija)? Ja imam duron800, 128MB RAM,RivuTNT2...i nije mi bila baš glatka stvar...ali mislim da je bilo i problema sa bubom na piratu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ej sbp!
Tek sad sam skužio tvoju konfiguraciju...pa kako to da se družiš s nama smrtnicima...? Jel leti to tvoje? Jel čita i misli? Kasparov=0, ha? ...Ali-G bi reko "respect"...ja ga ne volim pa ću ti reć...JE Bote! Morat ću se ja negdje zaposlit....kupit si tog terminatora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
za moj komp to kažeš? pa nije baš terminator, ali priznajem da je dobar, iako mu Radeon 9000 ili Ti200 ne bi škodili. tvojem fali najviše grafička, a i procesori su danas jeftinjara, još kad se sjetiš da i komponente, a ne samo konfiguracije, možeš kupovat na kreditne kartice (AmEx bez kamata) voila! Imaš dobar komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
BTW, ipak sam ovo otvorio da mi neko pomogne u NWM, pa tražim još dva odgovora (iako nisam dobio još odgovor ni na prvo) kako otvorit barn kod Green Grifon Inn-a i Onaj mines, mislim da je Port Llast mines? gdje su ključevi, tj questovi za dobit taj ključ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Questovi?? Bezveze...ja igram NN u duhu Arcanum-a - koljem sve što se miče od kokoši do civila i sl. - doslovno sve ![]() ![]() Sve kaj je bitno za priču ćeš skužiti kad tad (ključ, poluga i sl.) ...nema tu neke mudrosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ej Elven...mislio sam na sbp-ovu konfiguraciju...al ako tvoj leti. Dobar let! Ne znam za to u NN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Šta nema neki walktrough za NN...gdje je i rješenje tvog problema...ako već nisi svlado... ...meni je, recimo problem šta je 18:40, četvrtak, a ja visim na netu...treba da se lagano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |