|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
HP d530 CMT - grafička
Pozdrav! Posjedujem gore navedeni računar, znam da nije nešto al' et. ![]() Procesor je 2,6 GHz, HDD 80 GB, 1024 RAM i 96 MB integrisana grafička + AGP slot. Htio bih grafičku da nadogradim, al' nezz koju je najbolje da nađem, i da li će mi kada ubacim tu grafičku biti ovih 96 MB + memorija te nove grafičke, ili sama memorija nove grafičke bez ove integrisane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
U BIOS-u najvjerojatnije možeš isključiti integriranu grafiku pa nakon što ugradiš diskretnu grafiku to možeš učiniti i imat ćeš čitavih gigabajt RAM-a na raspolaganju. Isplati li ti se ulagati u tu konfu? Ako utrošiš novce na grafičku, moći ćeš igrati stare naslove (koje doduše do sada nisi mogao igrati). Potraži GeForce 6600GT, Radeon X1650 Pro.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Zaboravio sam napisati da ne radim to zbog igri, imam XBOX pa mi ne trebaju igre na računaru. Nego nekad u photoshop-u kad radim npr. neke funkcije neće zbog te grafičke, i u nekim drugim programima se dešavalo, pa zbog toga pitam za tu nadogradnju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Bojim se da nije samo do grafičke. ![]() Bilo bi bolje da uložiš u noviju platformu, s minimalno dvojezgrenim procesorom i 2+ GB-a RAM-a. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas