|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Program za spašavanje slika sa sd kartice
Prijateljica mi je uspila izbrisati fotografije sa digitalnog i što je najgore, poslije tog je snimila još 60-ak fotografija. Kad pokušam vratiti fotografije pomoću recurva-e ili nekih sličnih programa, dogodi mi se da nađem fotografije koje su snimljene prije 1god, a od ovih što su snimljene prije 2-3 mjeseca, ni traga. Postoji li nekakav način da vratim te fotografije, jer su mi jako bitne. Ima li ijedan program koji može "kopati dublje" i naći te fotografije, nije mi bitno, ako ošteti sd karticu. Recuva, DiskRecovery i Data Recovery, nisu uspjeli u tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Neznam jel ovo moze ovdje funkcionirat,ali ja sam imao "crve" na memory kartici i kad sam uklonio antivirusom nisam vise mogao vidjet ni jedan folder, cak kad namjestim u windowsima da prikazuje skrivene foldere opet se ne vidi,onda sam skinuo Xyplorer,imas na ovom linku skroz dole download za trial verziju,ima sve funkcije full verzije samo je ogranicena na 30 dana. Nadam se da ce pomoci iako nisam imao ovakav slucaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() po toj logici, sa HDDa i sl. medija za pohranu možeš dobiti sve podatke koji su bili zapisivani od kad je medij kupljen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Sigurno da se nemogu vratiti podatci od kad je medij kupljen, ali svaka slika i nakon što se izbriše ostavi neki trag, a uz to medij nije formatiran, pa sam se ponadao da ću ih nekako uspjeti vratiti, ali očito se ne može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|