|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
(riješeno) Crveni ekran preko HDMI-a
Frendu sam sklopio novu konfiguraciju, athlon 455, asrock 960GM-GS3 FX, msi hd6770, graficka je spojena na sony braviu 97cm hdmi kablom. problem je sljedeći, nakon 10-15min slika jednostavno pocrveni, kao crveno bijela slika, kad se prebaci na neki drugi hdmi ulaz i vrati nazad bude normalna neko vrijeme, na netu smo našli da tv radi na 50Hz a u windowsima se moze podesiti samo na 60Hz, probali smo razne drivere i uvjek isto. Jeli se to nekome događalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
A dali na drugom hdmi ulazu bude normalna slika ili isto tako za*ebava ? Mozda je do konektora hdmi kabla....ako je jeftiniji neki , zna se dogodit da nije bash dobro zalemljen...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
HDMI te zeza. Isti slučaj sam imao kad sam posjedovao Bandridge HDMI splitter. Zamjenio ga za Delock i problema više nema. Probaj eventualno drugim HDMI kablom.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
kak si stavil rijeseno? nije rijeseno nego si drugacije spojio... i meni radi prek adaptera, a zeza prek hdmi-ja... sad vec pocinjem mislit da je do telke, jer sam probal s 3 razlicite kartice, uvijek isto, a kad stavim prek dvi-hdmi adaptera sve je ok. no to me naravno ne zadovoljava jer mi onaj glupavi adapter strsi i taman nemrem stavit kuciste na mjesto za njegovu duzinu... inace kod mene to ovak zgleda, nekad se pojavi samo na kratko, nekad svako malo... uglavnom nikakvog pravila nema.. pc over hdmi ak netko nadje pravo rijesenje problema pliz postnite ga negdje, jedino kaj sam nasel je link, al tu bas nema neko rijesenje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|