|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Bežična TV veza
Zanima me postoji li kakav uređaj koji bežično prenosi TV signal iz jednog dijela kuće na drugi? Naime, moja soba je dosta udaljena od dnevne, pa pošto ne želim bušit zidove da bi provukao kabel, onda sam se sjetio toga. Ima li možda netko nekakav drugi savjet ili nešto što bi pomoglo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Postoji, ali je mana da isti program koji je na jednom tv mora biti i na drugom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nema veze jer u dnevnoj je Max TV, a ja sam mislio koristit kabelsku u svojoj sobi. Samo što mi je problem žica koja je debela. Jel možeš dat malo više informacija o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Treba ti neki od ova 2 uređaja. http://www.avermedia.com/avertv/prod...x?IID=28&SID=2 Radim u trgovini gdje ih imamo, oko 1150 je ovaj prvi, bez dodatnih ulaza, a oko 1350 drugi, s composite i s-video ulazima. Stvar je ta da ti treba aplikacija od AverMedie ili Windows Media Center, da bi gledao program. Radi i na Apple proizvodima (iPhone, iPad...). Može prikazati različite programe na dva uređaja.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hmm. Raul, jel tvoje riješenje jeftinije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
duplo jeftinija http://www.philips.it/c/tv-e-monitor...lv4200_12/prd/ Nazalost neznam koliko je dobavljiva u Hrvatskoj, takvu aparaturu sam vidjao po Italiji,inace ova sa slike je skuplja verzija jer se nadje od nekih no name tvrtka i jeftinije rijesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo jedna važna napomena za RAUL - ovo (Philips) rješenje, Typical range indoor = 15 - 35 M, uređaj prenosi jedan Audio / Video signal kojeg se dovede na ulaz 1. uređaja. Neisplativo tj. preskupo rješenje. Koaksijalni kabel ø 6 - 7 ti je debel ? Uvijek ti ostane opcija da u svojoj sobi (prozor) uhvatiš DVB-T signal i imaš ove "osnovne" kanale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|