|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Prvi put sam na forumu i ne znam da li sam pogodio temu ali... Nedavno sam složio konfsa gygybite K8N ultra 9, AMDvenice 3200 i nvidia 6600 Extreme. Kako sigurnosti nikad dosta prije dva dana instalirao sam nForce 6.53 Active armor nVidia Firewall i tada nastaje kaos na compu. Usput rečeno imam bitdefender 8 Pro koji je radio sasvim OK Nakon instalacije mogu se ukopčati na internet bez problema ali ne mogu otvoriti niti jednu stranicu (IE, Opera i firefox) nidi preuzeti poštu. Otvaranjem NVidia firewalla otvori se browser sa praznom stranicom, software nema nikakvog sučelja i nikakvo podešavanje nije moguće(barem kod mene).Poskidao sam sve nvidijine drivere i bitdefender pokušavao više puta na sve moguće načine uvijek uz isti rezultat. Da li netko zna rješenje i ili je ovaj Nvidijin softvare i nazovi hardwerski firewal na ploči velika podvala?
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
nVidiin firewall radi normalno ali nije ništa posebno. Svaki soft radi to isto bez problema. Samo ovako imaš hardver koji se brine o tome i ne opterečuje proc. Neće to dobro raditi uz soft firewall. Makni Bitdefender jer je on ona velika podvala. Ili isključi nVidia-in.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
![]() nisam razumio da li da isključim i bitdefender i nvidia firewall??? Koji preporučuješ?
![]() |
#4 |
Registered User
|
Sorry RAK nisam vidio ono ILI isključi
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ne preporučujem ti ni jedan od njih ali kada već moram birati između ta dva, onda svarako nVidia.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
deinstaliraj i jedan i drugi firewall, i onda instaliraj nvidia ali pazi kad te pita dali ćeš dopustiti exploreru li bolje firefoxu da klikneš yes , u suprotnom ukoliko samo jednom klikneš no nema interneta!
CORE 2 QUAD 6600zasad Mbo Gigabyte 965- DS4 RAM 2*1GB Mb 800 DDR2 OCZ.gold Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|