|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Logitech Deluxe 250
sta mislite o ovoj tipkovnici? izgleda mi u redu al s obzirom na cijenu neznam kolko se moze ocekivat! http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=23147 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Tihe i ugodne tipke, jeftino i kvalitetno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
čuj sad, teško pitanje....ali lijepo je to imat... i ja bi si kupio logitechovu tipkovnicu onu g5 game edition sa displaye heheheh, ali ipak netreba mi....imao sam ja i smartbox za 23kn iz mercatonea i super je radila igralo se je.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
pogledaj na www.links.hr tamo ćeš naći bolje logitech tipkovnice do 80kn kao ps2/usb crne ili bijele.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
gle koju god tipkovnicu uzmeš nećeš pogriješti jer je to periferija i potrošna roba tako da ti je logitech zakon za to....jedino ako te smeta ali enter onda pogledaj samsung pleomax basic tipkovnicu za 49kn u linksu... pogledaj još i www.vemil.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
gle koju god tipkovnicu uzmeš nećeš pogriješti jer je to periferija i potrošna roba tako da ti je logitech zakon za to....jedino ako te smeta ali enter onda pogledaj samsung pleomax basic tipkovnicu za 49kn u linksu... pogledaj još i www.vemil.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
odi u trgovinu pogledaj doticnu tipkovnicu, lako moguce da ima veliki enter! naime frend doticnu u ve-milu kupio i dobio s velikim enterom, heh... a jedva progutao noc prije cinjenicu da ima mali enter ![]() EDIT: naime ako na linksovim stranicama pogledas, bijela ps2 ima veliki enter, crna ps2 ima mali enter, a crna usb ima veliki enter! pa ti vidi...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nitko ne primjecuje da fali tipka "insert"? mislim meni je veci problem na tastaturi da nema insert nego mali enter |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kako moze faliti insert? ![]() EDIT: My bad, sad vidim o cemu se radi.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 30.05.2007. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Simbol [ ne radi!
Imam dotičnu tipkovnicu i simbol [ koji se nalazi na slovu F prilikom kombinacije Alt Gr + F ne radi. Probao sam i sa virtualnom tipkovnicom i neće. Ako može pomoć? EDIT: da ne bi bilo zabune dotični simbol [ sam c/p Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 15.01.2012. u 23:13. Razlog: Dopuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|