|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
printing
poz trebah malo pomoc oko pronalaska programa, davno sam koristio jedan program s kojim sam printao na obje stranice... sad sam zaboravio kako se program zove, program je samo trebalo nauciti kako okrenuti papir i vratiti ga nazad u ladicu printera kad izprinta jednu stranu. fala edit2 naime ne zanima me nikakva opcija integrirana u wordu, ili vezana uz drivere, parne i neparne brojeve, vec poseban program koji se instalira... Zadnje izmijenjeno od: sYsT3m. 28.04.2012. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Večina printera ima sa svojim programom opciju printanja na obje stranice, znam da epson i hp imaju. daš kvačicu na tu opciju, pokreneš printanje i on printa samo parne ili neparne stranice, zatim kaže da staviš papire natrag i stisneš ok, netreba ti nikakav poseban program.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da to bi bilo super da je printer novi, a nije iz 2003. je... a zadnji dirveri su izasli u 2009. godini |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
FinePrint i GreenPrint možda? Ako printer ne podržava duplex mode, tj. ne može u sebi preokrenuti papir, teško ga ijedan softver može natjerati da to i napravi. http://www.youtube.com/watch?v=NzZSgnp9rzQ
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|