|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Internet - Media player
Pozdrav, imam iskon TrioCarnet i njihov albis sli-5460 modem/router O mrežama nemam pojma, pa molim pomoć jer ako mi nešto i radi čitam i pratim upute, no zašto nešto radi, ne ulazim u diskusiju. E ovako Media player mi je spojen s PC-om i preko njega sharea sve filove koje želim žičano i bezžično, no preko media playera ne mogu na internet. Već bi mislio OK, to se ne može i uzeo dodatni router, no na router mi je spojen i Xbox i on se bez ikakve moje intervencije sam automatski spaja na net. Koja je tu fora i kako to posložiti, primarna mi ne internet veza na playeru. Već sam i izmijenjao portove na routeru u svim kombinacijama i nije pomoglo. I još jedna fora, ne mogu nikako s PC-a shareati datoteke na Xboxa. Prosvijetlite me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Previše opcija i nepoznanica da bi te se vodilo ka rješenju. Nađi lokalnog gurua da ti to naštima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma znam da je priča komplicirana, no takva je situacija. no, pustimo se xboxa, problem mi je media player i internet na njemu (box samo sve zakomplicira) čisto iz iskustva je li tko s iskonom/carnetom imao ovakvih problema, te koji router kupiti ? po preporuci Nikkija, poštovani znalci (gurui) voljni riješiti moj problem, javite mi se ja sam ZG-centar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|