|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Cisco Linksys E1500
Kupio sam nedavno doticni router samo zbog wirelessa koji koriste djeca za ipod a ja na laptopu pa sam htio da im "uskratim" neke stranice sa interneta preko Parental Controls no kad blokiram bilo koju stranicu router brokira komplet internet za tog korisnika... U opcijama nema sta da se prcka puno,imas opcije vremena Never Always Specific times i za upisati 8 stranica URL 1: URL 2: URL 3: URL 4: URL 5: URL 6: URL 7: URL 8: Ako neko ima kakvu ideju da mi javi kako da blokam pojedine stranice a ne komplet internet... ![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
čini mi se da se samo upiše url stranica prema kojima želiš zabraniti promet i to je to (sva ostala polja ostaviti praznima). To će cijeloj mreži zabraniti pristup tim stranicama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Uputstva služe tome da bi se čitala, imaš sve fino objašnjeno u User Manualu (str. 17 pa dalje), prvo treba Ipod klinaca biti spojen na router, zatim ga iz liste priključenih uređaja dodaš na listu Target devices, ispod odabereš Always, u URL polja uneseš web adrese koje zabranjuješ + Save Settings na dnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Je sve sam tako i napravio ali kad blokam odredenu stranicu onda bloka sav internet za tog korisnika,cini mi se da je neki bug u samom sw-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|