|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Tako ti je to kada se petljaš u tuđe poslove i misliš da si nedodirljiv
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Sve se vrača sve se plača...Imali su robove,kolonije,petljali se gdje ne treba,sad sve dolazi na naplatu... E da,tijekom Domovinkog rata su bili za srbe,sad se protive ulasku Hrvatske u EU... Ma dabogda im sravnili cjeli London sa zemljom!! Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 07.07.2005. u 14:57. |
![]() |
![]() |
#6 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Naravno.. sve su to smislili bradonje u suknjama tamne koze koji spavaju po pecinama. Jedva cekam raciju po "đamijama". Sve to smrdi, ko i bljutavo izvjestavanje BBC-a i srcedrapajuce poruke kraljice, Bleeeeera i ostalih mongoloida. Opala podrška ratu u Iraku, Amerima se tresu gaće, ipak treba malo nahuškati narod... a civili... ko ih *ebe ... nisu imali srece. Zivio WASP ![]()
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Rabotnik
|
Gle previše love su ameri stukli u GB da bi ovi "prošli lišo". Svaki dan cuješ, poginuo ovaj onaj amer. Istina je da većinu američkog kontingenta čine polutrenirani rezervisti navučeni na razne droge a britanski kontingent od profesionalnih vojnika na speedu no ipak ameri ginu kao muhe u usporedbi sa ovima. Zanimljivo je kako je Moskva "popusila" kandidaturu za OI zbog mogucih teroristickih napada a London jucer dobio zeleno svijetlo. Parizani negdje pojacavaju tugu vincekom uz vijesti. ![]()
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-dobro znate da se nikakva politika tu neće tolerirati, ako hoćete normalno komentirati ok. Ako ne-meni je već dosta upozoravanja i brisanja, od sad će svaki tko se ne pridržava dogovorenih pravila ići adminu na odmjeravanje kazne. Dakle-bez domaće politike ili će nekom pisati "bananko". Žalibože kaj moram to malo-malo laprdati. Tko hoće malo više o temi i ulkjučiti se u sva lokal-politička laprdanja, ili fakat ima kaj pametno reći: http://www.forum.hr/showthread.php?t...5&pagenumber=1 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]() Kaj se mene tice.. biti cu ko cucak u kucici ![]() ![]()
![]() |
#12 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Licemjeri...
Da, lijepo je tako laprdati, no ti ljudi de facto nisu krivi. Da je Sanader poslao nase ljude u rat dolje, te da su dignuli u zrak tramvaj s (Boze mi oprosti) vasom mamom, bakom, bratom ili prijateljem, sumnjam da bi ste bili ovako pricljivi. I nevini ljudi izginuse na pravdu Boga. A tom istom Blairu i slicnima nije pala niti vlas s glave.
![]() |
#13 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Licemjeri...
Citiraj:
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
|
Re: Licemjeri...
Citiraj:
Ali zamisli da si igrom sudbine rodjen u Madridu i Londonu. I da si totalno apolitican i da samo zelis imat svoj zivot. Pitam te, bi li onda tako govorio? Mislis li da majka/sestra/djevojka onog tipa cije se scene reanimacije vrte po TVu rezignantno govori: "Praf nam bu, kaj smo isli dole." Laku je tudjim qurcem o gloginje tuci i biti general poslje bitke. Jedina cinjenica je ovdje da su NEVINI stradali. Jer nisu digli u zrak ni Buckinghamsku palacu, niti Bijelu kucu, niti spanjolski parlament. No, moj subject govori sve...
![]() |
![]() |
#16 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Re: Licemjeri...
Citiraj:
DA sam ja na mjestu brata/oca nekoga iz obitelji Htio bih lincovat bas te iste glavonje jel su oni sve zapoceli
![]() |
#17 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Re: Licemjeri...
Citiraj:
Točno, tvoj subject govori prilično o tebi...
![]() |
#18 | ||
E Pluribus UNIX
|
Re: Re: Re: Licemjeri...
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
zao mi je nevinih zrtava i rat se nikad ne bi smija vodit nad civilima, ali ginili su civili i u vukovaru i u kijevu i u krusevu, pa na kraju krajeva i u srebrenici ako onda engleze nije bolija kurac (nisan bas vidija da su nesto puno zalili balkance), podrzavali su politiku koja nije sprijecila ovaj nas rat iz vlastito politicko-ekonomskih inetersa (niko nije rijesen duznosti radi poteza na balkanu, a nisu im svi bili ispravni), zasto bi mi mene sada bolija kurac sta se njima gori dogadja kako prostres tako ces i lec jos jedanput kazen - zao mi je nevinih zrtava ali svaka se skola placa
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Evo sta pisu novine: U tekstu se navodi da su herojski mudžahedini izveli blagoslovljeni napad u Londonu kako bi se osvetili britanskoj cionističkoj križarskoj vladi za pokolje koje je počinila u Iraku i Afganistanu. To je istina da se Amerikanci i ostali guraju kud im nije mjesto i onda se cude zast ih napadaju teroristi, pa koji luđak ne bi branio svoju zemlju da te neko sam tak napadne?? Istina je da nebi trebali napadat civilne ciljeve, ali kad malo pogledate sta sve ameri rade. Meni je zao tih ljudi, ali u biti su si sami krivi. |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidim ja da će se ovo pretvoriti ako se nastavi u uobičajeno prepiranje i vrijeđanje. Jedan od razloga zašto se različita politička prepucavanja tu ne dozvoljavaju je to da je ovo prvenstveno hardware site/forum. I dogovor odgovornih je takav da toga tu-nema. Lijepo na Komentare i prijedloge pa se žalite ako vam ne paše. Tu vam je takva tema sa već 500-tinjak odgovora pa navalite: http://www.forum.hr/forumdisplay.php?forumid=8 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|