|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Logitech z2300 riknuli sateliti
Ostao sam sub koji radi.... Neznam koju kombinaciju da sada smislim, zapravo nisam 100% siguran da su riknuli zvučnici, možda je otišao sam izlaz sa subwoofera jer mi je čudno da su oba riknula u isto vrijeme... Da li netko imam kakvu ideju ili alternativu, šta mogu sa tim subom??? PS kada spojim slušalice na controler za glasnoću, zvuk normalno radi u slušalicama... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Probaj spojiti neke druge zvučnike da provjeriš gdi je greška, a vrlo vjerojatno nešto u pojačalu vrisnulo, pa ćeš morati otvarati sub i uzeti lemilicu u ruke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Niti imam druge zvučnike da probam niti imam pojma o lemljenju ![]() Inače imam doma Hi-Fi setup (rotel pojačalo + DIY zvučnici), tako da ću vjeroajtno ići na neku retro briju sa nekim pojačalom i 2 zvučnika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ako je činč, spojiš neki običan činč kabel u Logitecha. Drugi kraj činča fiksiraš negdje i spojiš "+" bananicu (obično crvena) na centar kabela, a "-" na štit. Naravno, nemoj slučajno da se banane dotaknu, može sve u finu materinu ako se to desi. Ovo je samo da spojiš na par sekundi da vidiš da li sub daje zvuk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|