|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Iskustva sa web shopom Memorije.net
Pozdrav, naišao sam na ovaj web shop tražeći futrole za mobitel. Pa me sad zanima je li netko kod njih do sada kupovao. Vidim da imaju opciju besplatne poštarine ako im se uplati lova na račun... Pa bi isto volio kad bi mi netko potvrdio da je uredno obavio kupunju kod njih. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupio sam tamo futrolu za mob. Uplatio, došlo. Mislim da to samo jedan lik radi od kuće jer sam primjetio d ami je znao poslati mail dosta kasno. Nadam se da sam ti iole pomogao.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
aka Sizif
|
Ako je web shop onda ne možeš izbjeći plaćanje poštarine. Ako ti je toliko bitno da izbjegneš onda kupuj na dealextreme sa free shipingom ali malo duljom dostavom cca 3 tjedna. Više-manje sve što on ima je sa te dealextrema i sl. stranica |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
I zato pitam za iskustva ljudi sa ovim web shopom jer uplačujem liku direktno na račun bez ikakvog iskustva, čisto na povjerenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ekipa, evo sad vam mogu reći svoje iskustvo. Napravio sam narudžbu i uplatio novce. Stigla potvrda o slanju proizvoda, međutim kad je prošlo 12 radnih dana, javio sam se i tražio status proizvoda. Rečeno mi je da se pošiljka vjerojatno izgubila i pitao me (vlasnik ili netko tko je glavni za prodaju) želim li ponoviti narudžbu ili natrag lovu. Zatražio sam lovu i dobio je isti trenutak. Tako da, iako nisam dobio traženu robu, mogu reć da su ljudi ok i ako želite bilo što naručivati preko njih, možete sa punim povjerenjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Pogledao sam taj "shop". Jedini hardver tamo je prastari RAM po paprenoj cijeni. 1GB DDR 400 - 320kn! ![]() Ostatak ponude je vjerojatno preprodaja s nekog kinesko-tajvanskog site-a. Već su spomenuli gore Dealextreme koji ima širu ponudu, a i roba ti stvarno dođe nakon 2-3 tjedna, ne moraš tražit novce natrag. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo upravo sam dobio par sitnica za mobitel koji sam kod njih naručio. Kao što i piše-dostava od 5-10 radnih dana. Ja zadovoljan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Dobio službeni Samsung Galaxy 5 GT-I5500, nigdje u gradu nema folija za ekran niti silikonske navlake, našao kod njih na stranicama, naručio 2, uplatio 02.03. preko internet bankarstva, stigle prvo folije iz njemačke, i danas stigle navlake iz velike britanije. Sve 5. Platio dobio obavjest da je uplata primljena i da je poslano, unutar 8 dana sve stiglo. Zadovoljna mušterija.
![]() |
#12 | |
aka Sizif
|
Citiraj:
Poštarinu netko mora platiti, ako neće prodavač onda će kupac. Simple as that |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pošto samn platio IB, nisam platio nikakvu poštarinu. Sve mi je stiglo na kućnu adresu bez dodatnih troškova.
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Naručila sam masku za mob i platila preko PBZ net bankarstva. Maskica je stigla za tjedan dana. Zadovoljna sam kvalitetom, ustvari to su stvari koje se prodaju preko ebaya ili ioffera. Budući da nemam Paypal računa zadovoljna sam što sam mogla naručiti preko memorije.net. Preporučam svima :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel ovo samo meni očito...? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|