|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Molio bih za recimo 5 komada alternativnih preporuka Everestu odnosno Aida DiaBenchosima. Primarno je da imaju OSD (transparent) mogucnost prikaza i da u istom mogu pokazati generalije MBO/CPU/HDD... bas kao i spomenuti. Nesto moram iskljuciti iz provjere, pa bih trebao nekoliko slicnih programa. Dakle cisto OSD senzorska prica i nista drugo nije bitno. Pretragom sam dobio previse programa koji samo izlistavaju generalije, dok pravih zamjenika bas i nisam previse nasao. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš jedino BgInfo ali vjerojatno te neće zadovoljiti sa "umjetničkim dojmom". Nije izveden kao novi navedeni programi nego generira desktop background. Nađi original od Systernals - a, kasnija verzija je od M$ kada je autor Mark Russinovich kupljen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Koristim SIW, kompletan i pouzdan. evoga link : http://www.gtopala.com/
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Hvala na sugestiji. Da, nekoc bijase respektivan set alata, ali danas mi odzvanja vise uz 9x prozore, nego ista starije od toga. Mislim da bi lovio BSODe uz nekolicinu starijih Systernalsa pokrenutih na WS2003 ili Sedmici. Osim ako ne ciljas na neku super recentnu verziju, ali takve nema koliko sam gledao? Citiraj:
![]() Steta, jer bas lijepo izgleda OSD strana. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|