|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
PowerPoint 2007 - podjela teksta na više dijelova
kako u Power Pointu 2007 mogu neki tekst podjelit na više dijelova, odnosno ne želim da mi na jednom slideu kad kliknem prikaže komplektni tekst na tom slideu, nego želim kad uključim slideshow npr. 10-ak rečenica podjelit u tri djela pa kad kliknem jednom prikaže mi prve tri rečenice,pa nakon drugog klika druge tri i na kraju zadnje tri i tek onda pređe na idući slide...hvala hitno je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristi efekte |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fresh Juice
|
napišeš prve dvije-tri rečenice, označiš i dodaš efekt zatim u novi red napišeš još dvije-tri rečenice i dodaš efekt itd..... Ne radim često prezentacije, al probaj da označiš dio po dio teksta i dodaješ efekta. Mislim da bi i to trebalo radit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
napravio sve to al on opet cijeli tekst odjedanput prikaže a ne dio po dio kako sam 'označio' s efektima.....hvala na trudu svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fresh Juice
|
Efekt=animacija ako sam možda zbunio Tut na engleskom: http://office.microsoft.com/en-us/po...in=HA010021497 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Za jednostavan prikaz teksta ne trebaš komplicirati. Ako nećeš dijeliti isprintanu prezentaciju najbolje je jednostavno kopirati tekst od X dijelova na X zasebnih slajdova. Prvi slajd sadrži prvi dio, drugi slajd prvi i drugi dio teksta i tako do X-tog koji sadrži kompletan tekst. Isključi tranzicije među tim slajdovima i gotov si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|